Ένα θρίλερ στην κυριολεξία, έζησε στο σπίτι του ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο κατά τη διάρκεια ανακαίνισης της κουζίνας, ανακάλυψε ένα ένα κρυφό σφραγισμένο πηγάδι ηλικίας περίπου 130 ετών.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Louise Watson και ο σύζυγός της David μένουν στο σπίτι την τελευταία δεκαετία, το οποίο ανήκε στην οικογένεια του άνδρα. Έτσι, περίπου 25 χρόνια κατοικείται το συγκεκριμένο οίκημα από την οικογένεια τους, ωστόσο κανείς δεν γνώριζε κάτι, ούτε οι προηγούμενοι ένοικοι.

«Με πήρε ο David και είπε ότι οι εργασίες ακυρώνονται, γιατί βρέθηκε κάτι. Στην αρχή τρόμαξα, νόμιζα πως ήταν βόμβα ή πτώμα, αλλά τελικά ήταν το πηγάδι», είπε η Louise.

Το ζευγάρι λοιπόν έψαξε να μάθει γιατί υπήρχε η συγκεκριμένη κατασκευή και ανακάλυψε ότι το σπίτι τους χτίστηκε σε περιοχή που υπήρχαν εργατικές κατοικίες για μεταλλωρύχους πριν από 130 χρόνια.

“Το πηγάδι θύμιζε την ταινία The Ring και ήταν τρομακτικό”

Μην μπορώντας να αφαιρέσουν το πηγάδι λοιπόν, σκέφτηκαν να το χρησιμοποιήσουν, αλλά δεν το έκαναν, επειδή θα έπρεπε να ξοδέψουν περισσότερα από 6.000 δολάρια, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.

Πλέον, διατηρούν κλειστό το πηγάδι και έχουν διακοσμήσει τον χώρο γύρο του, αναφέροντας ότι «βάλαμε διακοσμητικά για να είναι υποφερτή η εικόνα. Αν το έβλεπες στην αρχή μόνο του, θύμιζε την ταινία “The Ring” και ήταν τρομακτικό».