Της Σάσας Σταμάτη


Χθες έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Κρίστοφερ Λι σε ηλικία 93 ετών.

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό πολλοί ήταν αυτοί που πόσταραν συλλυπητήρια μηνύματα στο facebook. Αυτό που έκανε όμως εντύπωση ήταν το υποτιθέμενο post της… Κατερίνας Στικούδη

Η ανάρτηση αυτή ωστόσο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα

Όταν η Κατερίνα Στικούδη είδε τι έχει συμβεί στα social media, έγινε πραγματικά έξαλλη αφού βρήκε το μπελά της και "έφαγε" άγριο κράξιμο για την ανάρτηση στο facebook.

 Η δημοφιλής τραγουδίστρια παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο προφίλ λυπημένη για τον θάνατο του διάσημου ηθοποιού Christopher Lee  και κατηγορείται οτι έχει γράψει  χαρακτηριστικά: «Έφυγε από τη ζωή ο Christopher Lee…Κρίμα.Ο κινηματογράφος και ο χώρος του καράτε, έχασαν ένα μεγάλο κομμάτι τους».


 

Η σέξι τραγουδίστρια φανερά εκνευρισμένη μίλησε αποκλειστικά στα parapolitika.gr και βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Η τεχνολογία δίνει την δυνατότητα σε κομπλεξικούς να δημιουργούν ψεύτικα status και προφίλ και να γράφουν ότι τους κατεβαίνει στο μυαλό. Μπορεί ο καθένας να λέει την γνώμη του και να με κρίνει ελεύθερα όσο αφορά την δουλειά μου αλλά θυμώνω όταν βάζουν λόγια στο στόμα μου. Το συγκεκριμένο προφίλ είναι ψεύτικο και δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει από το συγκεκριμένο όνομα. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτή την φορά θα κινηθώ νομικά».

Στικούδη: Την κράζουν για το απίστευτο tweet που μπέρδεψε τον Κρίστοφερ Λι