Της Μαρίας Ένεζλη, εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


«Φρέσκια», ξανθιά, όμορφη, με παρουσιαστικό και ύφος που παραπέμπουν σε pin-up girl εποχής, η Λάουρα Νάργες διαθέτει έναν μοναδικό συνδυασμό στοιχείων που σπάνια συναντάς σε γυναίκα. Αν και η πρώτη εντύπωση είναι αυτή ενός πολύ γλυκού, αναμφισβήτητα πανέμορφου και συνάμα χαμογελαστού νεαρού κοριτσιού, η συνομιλία μαζί της αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους σε κάθε φωτογράφησή της μεταμορφώνεται στο απόλυτο θηλυκό που -όχι τυχαία- θεωρείται και sex symbol.
Η Γερμανίδα με καταγωγή από τις Σέρρες, όταν αποφάσισε να μπει στη ζωή μας μέσα από το μουσικοχορευτικό talent show «So you think you can dance», σε καμία περίπτωση δεν φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα συζητιόταν το όνομά της και θα βρισκόταν σε ανοδική επαγγελματική πορεία, που με επιμονή, δουλειά και πείσμα η ίδια έχει χαράξει.
Μέσα από τις προτάσεις που δέχτηκε, η Λάουρα μπήκε στον μαγικό κόσμο της τηλεόρασης και τα πράγματα γι’ αυτήν -όπως λέει- ήταν ρόδινα, με λίγα πετραδάκια που ενίοτε γίνονταν και… βραχάκια. Το πείσμα της, ωστόσο, τη βοήθησε να τα ξεπεράσει. Ολα όσα έχει κάνει της δίδαξαν πολλά, τα αγάπησε εξίσου, αλλά η μεγάλη αδυναμία της ήταν η παρουσίαση των link που έκανε για λογαριασμό του πρωινού του AΝΤ1. «Τα link τα αγάπησα πολύ, γιατί έκανα πράγματα που δεν θα τα δοκίμαζα στην προσωπική μου ζωή. Εχω πάρα πολλές φοβίες και η αλήθεια είναι πως με βοήθησαν να τις καταπολεμήσω. Υπήρξαν και βραδιές που από τον φόβο μου είχα μείνει άυπνη και πήγαινα κατευθείαν στις ζωντανές συνδέσεις», εξομολογείται. Οσο για τη συμμετοχή της στο πλατό, αποκαλύπτει: «Ο βασικός μου ρόλος εξαρχής ήταν για τα link. Αν μου πρότειναν να είμαι στο πλατό, θα έπρεπε να συζητήσουμε αυτό που θα είχαν να μου προτείνουν, γιατί δεν μου ταιριάζει να κάνω κουτσομπολιό σχολιάζοντας θέματα, δεν είμαι “εγώ” και δεν με εκφράζει. Πάντως, από τη Φαίη και τον Γιώργο έμαθα πολλά και ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για εμένα το πρωινό».

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη ΕΔΩ