Η αποκάλυψη του Boy George προκάλεσε απίστευτη αναταραχή. Η παραγωγή του βρετανικού The Voice αναγκάστηκε να σταματήσει όταν είπε ότι έχει κοιμηθεί με τον τραγουδιστή Prince.

Ο νέος coach του «The Voice» έκανε την πικάντική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια ζωντανής ακρόασης. Η αναστάτωση στο κοινό ήταν τόσο μεγάλη που οι παραγωγοί σταμάτησαν το γύρισμα.

Δείτε τον στο instagram

Ο Boy George καθόταν δίπλα στον Will.i.am, τον frontman των Kaiser Chiefs Ricky Wilson και την Paloma Faith όταν συζητούσαν για το ποιον διαγωνιζόμενο θα πάρουν στην ομάδα τους.

Competition: Sitting on the judging panel alongside Will.i.am, Kaiser Chiefs frontman Ricky Wilson and singer Paloma Faith, the foursome boasted about who they'd collaborated with

"Έχω κάνει ντουέτα με ορισμένους από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της σόουλ στην ιστορία όπως τους Luther Vandross και Smokey Robinson". Η Paloma τότε σχολίασε "αν ρίχνουμε μεγάλα ονόματα της σόουλ, έχω εμφανιστεί με τον Prince". Τι ήταν να το πει αυτό;

Fight: Paloma hit back: 'Well OK, if we’re throwing big soul names out there I’ve performed with Prince' to which George reportedly replied: 'Forget that, darling, I’ve slept with Prince'

"Ξέχνα το αυτό αγάπη μου. Έχω κοιμηθεί με τον Prince" σχολίασε αφοπλιστικά, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Οι παραγωγοί δεν πίστευαν στα αυτιά τους και, όπως αποκάλυψε πηγή στη The Sun, ο κόσμος τρελάθηκε. Οι άλλοι κριτές και ιδιαίτερα ο Will.i.am το βρήκε εξαιρετικό και του έκανε high-five. Αφού τους πλησίασαν από την παραγωγή, ο Boy George άρχισε να μαζεύει τις πικάντικες αποκαλύψεις. Άρχισε να λέει πως δεν έχει κοιμηθεί με τον Prince και ότι απλά είχε την αφίσα του στον τοίχο.

Για την ιστορία του θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μπόι Τζορτζ είναι Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός, συγγραφέας βιβλίων, σχεδιαστής ρούχων, φωτογράφος και Dj. Έγινε πολύ γνωστός στο παγκόσμιο κοινό ως μέλος του αγγλικού νέο-ρομαντικού κινήματος που εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. 

Γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1961 (ηλικία 54), στο Μπέξλεϊ του Λονδίνου, και τα μουσικά συγκροτήματα που συμμετείχε ήταν: Culture Club (από το 1981), Jesus Loves You (1989 – 1992), Band Aid (1984).