O Γιώργος Βορρέας και ο Οίκος E. Vorrea Haute Couture εμπνέονται την bridal collection 2016 απο τη δράση της δημοσιογράφου Άντας Ηλιοπούλου στο εξωτερικό, κατα την οποία διάσημοι σχεδιαστές (όπως ο Miyake, Escada, Jitrois, Chantal Thomass, Dsquared, Chopard, Hublot κλπ) γίνονται οι Πρεσβευτές της χώρας μας και χαρίζουν ένα έργο τους, ρούχο ή αξεσουάρ στην ΕΛΛΑΔΑ, συγκεντρώνοντας έτσι εκθέματα που θα ταξιδέψουν το επόμενο διάστημα σε Παρίσι, Μόσχα και ΗΠΑ.

Με αυτή την αφορμή ο σχεδιαστής Γιώργος Βορρέας χάρισε στην Άντα Ηλιοπούλου τη βραδιά του σόου του και αυτή δημιούργησε όλο το κόνσεπτ βασισμένο στο wedding in Greece και στην αποθέωση της Ελλάδας.

Ονόμασε το show «WEDDING WITH OUR MISS HELLAS» θέλοντας να θυμήσει την δέσμευση που θα ‘πρεπε όλοι να έχουμε με την ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ που αγαπήσαμε και αγαπάμε, με την Miss Hellas της καρδιάς μας! Ένα tribute στην Ρόδο, στη Σίφνο, στην Σαντορίνη, στη Μύκονο, στην Κρήτη και σε όλα τα νησιά που μας θυμίζουν την πραγματική αγάπη και την ελληνική ομορφιά.

Δείτε τις εικόνες στο secret-life.gr