Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
sthithos
Περίεργα

Με το Tittygram στέλνεις μια ευχή γραμμένη πάνω σε γυναικείο στήθος (ΦΩΤΟ)

Oμάδα προγραμματιστών από τη Ρωσία δημιούργησε μία διαφορετική υπηρεσία, συνδυάζοντας ευχές και γυναικεία στήθη, ονομάζεται Tittygram, είναι νέα μόδα στα social media και κάνει ήδη θραύση

Όχι άδικα...

Αγαπάει τα γυναικεία στήθη.. αλλά όχι οποιαδήποτε γυναικεία στήθη, αλλά αυτά μοντέλων με... ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Η υπηρεσία "Tittygram" επιτρέπει στον πελάτη της να αποστείλει ένα μήνυμα μέχρι 36 χαρακτήρες γραμμένο στο στήθος μιας γυναίκας ή ενός άνδρα που έχουν προεπιλεγεί από την εταιρεία.

Η υπηρεσία δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2015, και πρόκειται για μια υπηρεσία που επιτρέπει στον πελάτη της να στείλει ένα μήνυμα μέχρι 36 χαρακτήρες γραμμένο στο στήθος μιας γυναίκας ή ενός άνδρα που έχουν προεπιλεγεί από την εταιρεία.

Το πιο συνηθισμένο μήνυμα που επιλέγουν οι πελάτες είναι τα Χρόνια Πολλά στα γενέθλια, αλλά όχι μόνο...

Το απλό πακέτο κοστίζει 30 δολάρια και δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει ένα μοντέλο - άνδρα ή γυναίκα - για να στείλει το μήνυμά του χωρίς, ωστόσο, οι φωτογραφίες να γίνονται πιο αποκαλυπτικές.

Ο συνιδρυτής του Tittygram Βλαντιμίρ Γκριτσένκο υποστηρίζει ότι ενώ αρχικά είχε αγωνία για του πού θα βρεί μοντέλα, πλέον οι γυναίκες στέλνουν μόνες τους φωτογραφίες προκειμένου να συνεργαστούν με την υπηρεσία.

Δείτε την σελίδα: tittygram.com δείτε τους και στο twitter

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

TIT2

TAGS: