Τον τίτλο της πιο όμορφης πρώτης κυρίας των ΗΠΑ έχει στο τσεπάκι της η Melania Knauss, εφόσον ο σύζυγός της Ντόναλτν Τραμπ, αρχηγός του Ρεπουμπλικάνικου κόμματος, εκλεγεί πρόεδρος στις εκλογές του 2016.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Melania Trump έχει γεννηθεί στις 26 Απριλίου 1970 (ηλικία 45) και παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 2005.. τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι έχει τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Λιουμπλιάνα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο από την Σλοβενία παντρεύτηκε τον Ντόναλντ το 2005 και έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Μελάνια Τραμπ: «Σκληρό καρύδι» η επίδοξη Πρώτη Κυρία της Αμερικής [photos]

Το 1996, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και μόλις δύο χρόνια αργότερα, το 1998 γνώρισε σε ένα πάρτι τον Ντόναλντ Τραμπ, που είναι 24 χρόνια μεγαλύτερός της.

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20150820/low/newego_LARGE_t_248161_106651995.JPG

Ωστόσο, η Μελάνια δεν θέλησε να δώσει στον Τραμπ τότε ούτε καν το νούμερο του κινητού της. «Δεν είμαι ένα κορίτσι που θα δώσει απευθείας τον αριθμό της σε κάποιον» έχει δηλώσει η ίδια στους New York Times.

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20150820/low/newego_LARGE_t_641_106652000.JPG

Το ειδύλλιο μεταξύ τους που κατέληξε τελικά και σε γάμο το 2005. Μάλιστα, στην τελετή παρευρέθηκαν και ο Μπιλ με την Χίλαρι Κλίντον.

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20150820/low/newego_LARGE_t_248161_106651993.JPG

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στους δύο βασικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες για το χρίσμα καλά κρατεί.

Barron Trump, Melania Trump and Donald Trump attend Trump Invitational Grand Prix at Mar-a-Lago on January 6, 2013 in Palm Beach, Florida.
melania1_0.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιεύτηκαν γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια Κνάους, οι οποίες συνοδεύονταν από το σλόγκαν: «Συναντήστε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενη πρώτη κυρία.

melania2

Ή ψηφίστε Τεντ Κρουζ την Τρίτη».  Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του GQ, τον Ιανουάριο του 2000, όταν η Μελάνια Κνάους ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον Τραμπ.
image.ashx.jpg

Melania Trump

Melania Trump

Melania Trump

melania7

melaina15

Melania Trump
Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον μεγιστάνα υποψήφιο να απειλήσει πως θα αποκαλύψει τα πάντα για την σύζυγο του Τεντ Κρούζ.

Melania 1

«Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μια φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ, από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!», είπε.

melania10

Βέβαια, ο  Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκάλυψε τι θα πει για τη γυναίκα του αντιπάλου του, αλλά η «Washington Post» υποθέτει ότι θα μιλούσε για τις τάσεις κατάθλιψης που έχει η Χέιντι Κρουζ.

melania-heidi3.jpg

Το 2005, όπως γράφουν οι «New York Times», είχε συλληφθεί από την αστυνομία να κάθεται σε μια ράμπα αυτοκινητοδρόμου, κρατώντας το κεφάλι με τα χέρια.

Ο γερουσιαστής του Τέξας απάντησε στην πρόκληση του Τραμπ, μέσω Τwitter, και έγραψε ότι η φωτογραφία της γυμνής Μελάνια δεν βγήκε από το γραφείο του.

«Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χέιντι, θα είσαι ακόμη πιο δειλός από όσο πίστευα #sansclasse», έγραψε.