Ως βόμβα έπεσε πριν σχεδόν ένα μήνα η είδηση ότι η Διάσημη Ιταλίδα πορνοστάρ, αλλά και πρώην βουλευτής Αριστερού κόμματος της Ιταλίας θα επισκεφτεί την Αθήνα για να παρευρεθεί στην έναρξη του 2 Erotic Festival που ανοίγει τις πύλες του Παρασκευή 16 Απριλίου στο γήπεδο Take kwon do στο Φάληρο.

Η Τσιτσιολίνα κάνει αντιπολίτευση:

Πριν ο Διοργανωτής του φεστιβάλ  κ. Νίκος Μαραγκόπουλος, μιλώντας στο Παραπολιτικά 90,1 εξήγησε ότι η πετυχημένη περυσινή διοργάνωση τον έκανε να κάνει και δεύτερη, ακόμα πιο οργανωμένη προσπάθεια, με πολλά δρώμενα, και με guest την Ιταλίδα πορνοστάρ και πολιτικό Τσιτσιολίνα.

Έτσι, εχθές το απόγευμα, στο ρουφ γκαρντεν του ξενοδοχείου Hilton πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου όπου και το parapolitika.gr ήταν εκεί..

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν οι παρουσιάστριες της εκδήλωσης Εύη Αδάμ και Τζέην Σαμπανίκου, ενώ το λόγο πήραν και οι δυο διάσημες πορνοστάρ Pussy Kat και Lola Taylor.

Η τελευταία μάλιστα ήταν πάρα πολύ ντροπαλή και δεν θέλησε να μιλήσει, παρά το γεγονός πως στις «παραστάσεις» της είναι πολύ αποκαλυπτική! Η Εύη Αδάμ εκτέλεσε και χρέη μεταφραστή για την Pussy Kat, η οποία εκπροσωπεί και την οργάνωση Stop childpornography.

Η Τσιτσιολίνα ήρθε στην ώρα της, συνοδευόμενη από τον γνωστό φωτογράφο Γιάννη Καζανίδη, που όπως εκμυστηρεύθηκε σε φίλο του, άργησαν λίγο γιατί θα έπρεπε μετά το αεροδρόμιο να κάνει και μια στάση στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εκεί ήταν και ο γνωστός μόδιστρος Νίκος Αποστολόπουλος, ο κ. Σπύρος Ρέβης, καθώς και άλλοι επώνυμοι ..

Η Τσιτσιολίνα αποκάλυψε ότι αυτό τον καιρό είναι μόνη της, γι αυτό και συνοδεύεται πάντα από ένα μικρό κουκλάκι, για να μην νιώθει μοναξιά.

Η Τσιτσιολίνα στην Αθήνα: Της «επιτέθηκαν» στο Hilton [photos]

Όλοι οι παριστάμενοι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τις κάνουν πολιτικές ερωτήσεις, αφού και η Ιταλία είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, και μας καταλαβαίνει, και η διάσημη πορνοστάρ αρνήθηκε ευγενικά ..

Η Τσιτσιολίνα στην Αθήνα: Της «επιτέθηκαν» στο Hilton [photos]

Απαντώντας σε ερώτηση για την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας, εφόσον κι αυτή εκλέχθηκε βουλευτής με Αριστερό κόμμα στην Ιταλία είπε: «Για εμένα δεν είναι το θέμα αν υπάρχει αριστερά, δεξιά, κέντρο, το θέμα είναι ότι όποιοι και αν είναι άσχετα αν εγώ ήμουν σε ένα κόμμα της αριστεράς, όποιοι και αν είναι πάνω, πρέπει να αγκαλιάσουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας απαντήσω σε σχέση με την αριστερά στη χώρα σας. Για τον Αλέξη  Τσίπρα δεν ξέρω να σας πω, ζω μακριά, εσείς τον ψηφίζετε, εσείς είστε αυτοί που θα πείτε αν είναι κατάλληλος για τη θέση που είναι. Ήταν δική σας επιλογή αυτή η πολιτική και πρέπει να πορευτείτε με αυτή, εσείς ξέρετε καλύτερα».

Η Τσιτσιολίνα στην Αθήνα: Της «επιτέθηκαν» στο Hilton [photos]

Μετά το πέρας της συνέντευξης η διάσημη Ιταλίδα φωτογραφήθηκε με Έλληνες δημοσιογράφους, και μάλιστα ένας φίλος του διοργανωτή, άνοιξε το σακάκι του για να υπογράψει το λευκό μπλουζάκι του.. ήταν ο Δαβίλας Παναγιώτης αντιδήμαρχος Γαλατσίου, που όπως μας εκμυστηρεύτηκε αργότερα, είχε το μπλουζάκι 20 χρόνια, και περίμενε την ευκαιρία να το υπογράψει.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σήμερα στην έναρξη του φεστιβάλ θα παρουσιάσει το βιβλίο της «Αν μιλούσε το Αι 2 ον» η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, όπου μας εξομολογήθηκε ότι είναι 20 πραγματικές ιστορίες που συνέβησαν σε Ελληνίδες που βρήκαν κάποια στιγμή το θάρρος να τις τα αποκαλύψουν, κι αυτή απλά τα έγραψε χωρίς να αλλάζοντας τα αληθινά ονόματα των πρωταγωνιστών..

http://content-mcdn.imerisia.gr/filesystem/images/20160415/low/newego_LARGE_t_641_106882033.JPG

Μια τέτοια ιστορία, είναι και μιας κυρίας που πάντα την έβλεπε με πρησμένο το πρόσωπό της, κι όταν την ρώτησε εάν ο σύζυγος την χτυπάει, αυτή της απάντησε ότι το βίτσιο του ήταν να κάνει έρωτα με το αυτί της..

Δείτε και τις φωτογραφίες σε slide show στο πάνω μέρος του άρθρου..

Γ.Ξ.

Δείτε ακόμα:

Η Τσιτσιολίνα κάνει αντιπολίτευση: "Εσείς ψηφίσατε τον Τσίπρα... πορευτείτε με την επιλογή σας"