ΚΡΙΟΣ

ariesΈχετε αμφιβολίες για τα συναισθήματά σας γιατί μπορεί να δοκιμάζεστε αυτή την περίοδο από εσωτερικές χαοτικές καταστάσεις. Η διεκδίκηση από έναn Παρθένο ίσως βοηθήσει να ξεφύγετε από μια παλιά κατάσταση η οποία σας έχει ήδη προβληματίσει. Είναι πιθανό να αντιδράσετε στην καταπίεση ενός Αιγόκερου και να χρειαστούν περισσότερες συζητήσεις για να πετύχετε τον στόχο σας. Η ξαφνική στροφή σε ένα ώριμο πρόσωπο που σας θυμίζει γονεϊκό μοντέλο θα σας δημιουργήσει ασφάλεια εσωτερική.

 

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Πιάνετε στην ατμόσφαιρα ότι το συναίσθημα διαχέεται πιο εύκολα, για αυτό θα αναζητήσετε την αντίστοιχη σχέση, κυρίως οι ελεύθεροι που θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Μπορεί να σας παιδεύει η σχέση με έναν Υδροχόο και οι συζητήσεις σας να μην είναι και τόσο εύκολες, αλλά τουλάχιστον θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης, ίσως και με Ιχθύ. Η δύσκολη επαφή με ένα Ζυγό θα σας οδηγήσει στην εξέλιξη – ότι και να κάνετε. Πιθανόν να υπάρχει μια τάση για καλλιτεχνική δημιουργία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Χωρίς να το καταλάβετε είστε ελαφρώς χαοτικοί και έντονα συναισθηματικοί. Η σχέση με Ιχθύ κάτι σας βγάζει στην επιφάνεια αλλά δεν είναι εύκολο να το διακρίνετε. Συγκεντρωθείτε περισσότερο στις προσωπικές σας ανάγκες και με ποιο τρόπο θα φανείτε, πρώτα από όλα, καλοί και προστατευτικοί με τον εαυτό σας. Η επικοινωνία, για τα άτομα του δευτέρου δεκαήμερου, θα είναι αυτή που θα σας λύσει τα προβλήματα. Η επιστροφή ενός Λιονταριού ή ενός Υδροχόου θα αναπτερώσει το ηθικό σας, ότι δηλ. δικαιώνεστε τελικά. Αν έχετε υπομονή, ο Αιγόκερως θα σας πλησιάσει με έναν άλλο τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Η συναισθηματική έκφραση θα είναι το πιο σημαντικό για σας, γιατί θα δείτε ότι θα ισορροπήσετε πιο εύκολα. Η σχέση με Υδροχόο μπορεί να παραμείνει ακόμα σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά πιθανόν να προσπαθήσετε αρκετά για να υπάρξει και συναισθηματική ταύτιση. Ο Ιχθύς είναι ένα πρόσωπο που σας βοηθάει να αναβαθμιστείτε σε όλα τα επίπεδα, αλλά χρειάζεστε να κρατάτε αποστάσεις όσο μπορείτε για να διατηρήσετε την ατομικότητά σας. Οπότε, οι πιθανές συγκρούσεις δεν θα είναι εύκολες..

 

ΛΕΩΝ

leo

Θα πρέπει να ασχοληθείτε με την παιδική σας αφέλεια αλλά και την αναγκαστική εξοικείωση με θέματα προσφοράς απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί, δηλ. όχι τόσο με το ερωτικό κομμάτι αλλά το συμπονετικό. Η επαφή με Ιχθύ θα σας δώσει μεγάλη ανοχή σε πράγματα που άλλες φορές δεν την είχατε, αλλά, αν δεν έχει ξεκάθαρα συναισθήματα για σας, θα σας μπερδέψει. Τη μεγαλύτερη κατά κάποιο τρόπο άνεση την έχετε οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, που θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα με έναν Κριό ή Ζυγό γιατί θα είστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ο Υδροχόος που επιστρέφει δεν θα σας αφήσει καμία αμφιβολία ότι δεν είναι το πρόσωπο που σας ταιριάζει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να συζήσετε με το πρόσωπο που ταιριάζετε αλλά και να εκφράσετε τον εσωτερικό σας κόσμο με περισσότερη ευκολία. Η σχέση με Ιχθύ ίσως να σας έχει καθυστερήσει ως προς τις αποφάσεις σας, αλλά τουλάχιστον θα σας ανταμείψει γιατί μπορεί να πιστεύετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό. Η επαναστατικότητα που σας έχει πιάσει, ίσως να συνδυάζεται μέσα στην καρδιά σας σαν την πρώιμη άνοιξη που μπαίνει στην ζωή σας και σας φέρνει πολύ κοντά με έναν Κριό η Υδροχόο.

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods  εδώ 

 

ΖΥΓΟΣ

libra

Επενδύετε πάνω στην προσωπικότητά σας γιατί βλέπετε ότι περνάει πιο εύκολα η αξία σας προς τα έξω και ίσως να σας διεκδικούν δυο πρόσωπα. Αλλά το θέμα είναι να μην κολακευτείτε γιατί δεν το έχετε και πολύ, αλλά να ξεχωρίσετε σωστά και να μην πουλάτε έρωτες, προκειμένου να μη χάσετε την αυλή. Ένα είναι το πρόσωπο που θα τελικά θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον. Ο Κριός είναι τελείως ξεκάθαρος και παρόλο που έχετε έντονη έλξη ίσως να μην προχωρήσει τελικά μαζί σας ή να αποφασίσει να φύγει για να μην χάνει τον χρόνο του με την μεγάλη αναβλητικότητα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Η μεγάλη σας αισθαντικότητα δημιουργεί μια καλύτερη επαφή με τους γύρω, γιατί είναι πλέον πιο εύκολη η συναισθηματική σας έκφραση. Όσο πάντως αντιστέκεστε στον εαυτό σας και τον τιμωρείτε με έλλειψη αγάπης ή ακόμα και με έλλειψη ζεστασιάς στη ζωή σας καλά θα κάνετε να γίνετε λιγότερο αρνητικοί απέναντι στο ρίσκο που μπορεί να σας προσφέρει ένας Κριός. Γιατί η ζωή μαζί του είναι πρόκληση επειδή υπάρχει μεταξύ σας έντονη σωματική έλξη. Όσο περισσότερο πάντως ανοίγει η καρδιά σας, τόσο περισσότερο είστε σε εγρήγορση και ζείτε το εδώ και τώρα, που συνήθως το φοβόσαστε εξαιτίας των αλλαγών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Είναι μια εβδομάδα δοκιμασίας με την καλή έννοια, γιατί διαχωρίζει την ενέργεια και τη διάθεση που είναι και το πιο βασικό ενός καινούργιου φλέρτ, και συγχρόνως είστε μαζί με το άτομο που μοιράζεστε την ζωή σας. Πιθανόν να μοιράζετε ψεύτικες ελπίδες και να μην καταλήγετε πουθενά μαζί του. Να είστε προετοιμασμένοι ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα σκάνδαλο αν δεν προσέξετε και να βγει στην επιφάνεια ένα μέρος της ιδιωτική σας ζωής. Γι' αυτό, αν βλέπετε ότι ζορίζεστε αλλά δεν έχετε περιθώρια επιλογής, καλό θα ήταν να κάνετε και λίγο πίσω. Ο Ζυγός ασκεί μια πολύ ιδιαίτερη γοητεία πάνω σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις που δείχνουν ότι είστε σε καλό δρόμο γιατί νιώθετε και έτσι. Η αλήθεια είναι ότι σας σιγοντάρει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας οπότε αναγκαστικά κινείστε παραπάνω. Να ξέρετε ότι χρειάζεστε μεγαλύτερη βιωματική γνώση και προσωπικές εμπειρίες ώστε να συναποφασίσετε τι θέση θα πάρετε μέσα στην σχέση. Ο Δίδυμος παραμένει με τον τρόπο του να σας αγχώνει χωρίς να καταλαβαίνετε μερικές φορές ότι σας κουρδίζει περισσότερο. Και ίσως εσείς να έχετε μια ανατροφή καλύτερη από αυτό το πρόσωπο. Θα μετρήσει αρκετά η εξωτερική σας εμφάνιση γιατί θα είστε όλον αυτό τον καιρόν άψογοι και καθόλου στραβωμένοι με τις διάφορες καταστάσεις που σας δημιουργούν έλλειψης αυτοπεποίθησης. Ήρθε πάντως η ώρα που αν θέλετε θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας ένα κομμάτι που μπορεί να μην είχατε εξαρχής τη διάθεση να πιστέψετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Με ένα δικό σας τρόπο κάνετε κάποιες ατασθαλίες που πιθανόν να περιλαμβάνει εξόδους με φίλους και όχι μόνο. Ίσως υπάρχει η ανάγκη να αγαπηθείτε παράφορα από ένα άτομο χωρίς εσείς να συμμετάσχετε και πολύ στην καθημερινότητά του. Για τώρα είναι καλό το σχέδιο, που οργανώνεται από φίλους οι οποίοι γνωρίζουν τις ανάγκες σας. Βέβαια το κόλλημα που έχετε μ' ένα πρόσωπο δεν είναι εύκολο να το παραδεχτείτε γιατί θα καρφωθείτε και δεν το θέλετε. Πάντως, φροντίζετε που και που να ξεδίνετε και να βλέπετε κατάματα την αλήθεια κυρίως όταν έχετε σχέση με Κριό. Χωρίς να σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε εις βάθος χρόνου αλλαγή στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Είσαστε πολύ περισσότερο εκφραστικοί και αυτό βοηθάει στο να έρθετε πιο κοντά ακόμα και με έναν Παρθένο που είχατε περάσει κρίση. Βέβαια, αν δεν αποφασίσετε από κοινού να ανανεώσετε τη σχέση σας, πιθανόν να μην υπάρχει λύση μεταξύ σας, επειδή μπορεί να έχει απομυθοποιήσει ο ένας τον άλλον. Η αλλαγή που πιθανόν βλέπετε σε έναν Ζυγό ίσως να μην σας φαίνεται δίκαιη, αλλά αυτός έχει βάλει τη λογική να δουλεύει και βγάζει αποφάσεις. Η παρέμβαση ενός Καρκίνου ή Σκορπιού θα σας βοηθήσει στο να ανοίξετε όλες τις επιμέρους κλειστές από τα την πλευρά σας επικοινωνίες. Ο Ταύρος αυτές τις ημέρες σας δίνει μεγάλη σταθερότητα και ασφάλεια.