Μια νέα υπηρεσία η οποία αφορά στην ενοικίαση αυτοκινήτων προσθέτει στις δραστηριότητες της η Mercedes-Benz Ελλάς. Με τον διακριτικό τίτλο “StarRent / Mercedes-Benz & smart Rentals” η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια γκάμα περισσότερων από 30 νέων μοντέλων και εκδόσεων για χρονικό διάστημα από μία έως και 28 ημέρες.

«Η StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals προέκυψε από τη θέληση να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε υφιστάμενους και εν δυνάμει κατόχους αυτοκινήτων των δύο μαρκών που εκπροσωπούμε να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία με οποιοδήποτε επιβατικό μοντέλο Mercedes-Benz ή smart. Μέσω της ιστοσελίδας starrent.gr, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προγραμματίσει αυτή την εμπειρία όσες φορές και με όποιο μοντέλο Mercedes-Benz και smart επιθυμεί» υπογράμμισε ο κ. Κώστας Καπλάνογλου, διευθυντής εταιρικών πωλήσεων και πωλήσεων μεταχειρισμένων οχημάτων Mercedes-Benz.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος επισημαίνει, η νέα υπηρεσία δεν υποκαθιστά το γνωστό μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων στη χώρα μας. «Η StarRent δεν είναι μία κλασσική εταιρεία ενοικίασης. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε πως δεν σκοπεύουμε να ανταγωνιστούμε τις εταιρείες ενοικιάσεων - αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη υπηρεσία διατίθεται αποκλειστικά από τα γραφεία της Mercedes-Benz Ελλάς στην Κηφισιά. Η StarRent δημιουργήθηκε με γνώμονα την δυνατότητα γνωριμίας του κοινού ακόμη και με σπάνια αυτοκίνητα όπως, για παράδειγμα, μία GLE 400 4MATIC Coupe, ένα Mercedes-AMG A45, μία CLS ή ακόμα και μία GLE GUARD - την θωρακισμένη έκδοση υψηλής προστασίας της GLE– αυτοκίνητα τα οποία δεν διατίθενται προς ενοικίαση πουθενά στην ελληνική αγορά.

Γκάμα μοντέλων

Μιλώντας για τα χαρακτηριστικά των διαθέσιμων μοντέλων ο κ. Καπλάνογλου ανέφερε πως: « Πρόκειται για καινούρια αυτοκίνητα που έχουν ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης στα τέλη του περασμένου και τις αρχές του τρέχοντος έτους. Σε κάθε ένα από αυτά προσφέρουμε πολυάριθμες επιλογές κινητήρων και κιβωτίων μετάδοσης όπως για παράδειγμα το πιο επιτυχημένο premium compact SUV στην Ελλάδα, τη νέα GLA η οποία διατίθεται προς ενοικίαση με κινητήρα βενζίνης 156 ίππων ή κινητήρα diesel 109 ίππων αλλά και στην έκδοση Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC με τον ισχυρότερο δίλιτρο βενζινοκινητήρα παραγωγής με μόνιμη τετρακίνηση και απόδοση 381 ίππων. Μιλώντας για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, μαζί με τις Mercedes-AMG A 45, CLA 45 και GLA 45, η κατηγορία Performance της StarRent προσφέρει και τις εκδόσεις AMG των SUVs μας όπως τη νέα GLC 43 AMG 4MATIC Coupe ή την GLE 43 AMG 4MATIC Coupe αλλά και τα smart fortwo ή forfour BRABUS.