«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ρεβανσισμού. Όλη αυτή δυσώδης ιστορία δεν μπορεί να γίνει προσωπικό θέμα για τα πολιτικά πρόσωπα που ταλαιπωρήθηκαν. Είναι ένα ζήτημα προστασία της Δημοκρατίας» δήλωσε απόψε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

 O υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος ανυπομονεί να διαβάσει τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή . «Θέλω να διαβάσω την κατάθεση του κ. Αγγελή. Εάν αληθεύουν όσα έγραψαν οι εφημερίδες δύσκολα θα βρεθεί πολιτικός που θα πει ότι αυτή η υπόθεση της σκευωρίας πρέπει να κουκουλωθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 Αμέσως μετά ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να υποστηρίξει ότι ο κ. Τσίπρας δεν πέταξε κανένα γάντι στη ΝΔ και στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη.

 «Δεν μας πέταξε κανένα γάντι. Μπορεί να καταθέσει ο ίδιος ο Τσίπρας πρόταση για εξεταστική επιτροπή. Να συγκεντρώσει 60 υπογραφές από το κόμμα του γιατί αυτός είναι που έχει το μεγαλύτερο συμφέρον να διερευνηθεί η ιστορία» είπε συγκεκριμένα.

 Σε ό,τι αφορά τη στήριξη του κ. Τσίπρα στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Αν το κάνανε μαζί δύσκολα δεν θα στήριζε τον κ. Παπαγγελόπουλο».