«Και ναι, σ’ αυτό το προσκλητήριο δεν περισσεύει κανένας πόσο μάλλον πρώην πρόεδροι αυτού του χώρου με δείγματα γραφής στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού της χώρας που έχουν καταγραφεί θετικά και έχουν αλλάξει την πορεία των πραγμάτων» δήλωσε η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ από τη Δράμα, Χαρά Κεφαλίδου στην “Βεράντα Αριστοτέλους” του Radio North 98 Fm και τους δημοσιογράφους Ειρήνη Γκέλη και Βαγγέλη Στολάκη αναφορικά με το εάν θα πρέπει να προσκληθεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 23-24 Νοεμβρίου.

«Είναι ένα συνέδριο που περιορίζει πάρα πολύ τις δυνατότητες που έχουμε να συζητήσουμε κάποια πράγματα επί της ουσίας. Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη ο χώρος μας να συζητήσει θέματα που αφορούν την ταυτότητά του. Αφορούν το πως προχωράμε στο μέλλον, αφορούν πολιτικές και πρωτοβουλίες που εκφράζουν την κοινωνία και εφ’ όσον θέλουμε να είμαστε δύναμη ευθύνης, σοβαρότητας και κοινής λογικής. Πρέπει να στρέψουμε όλες μας τις δυνάμεις προς τα εκεί» τόνισε η βουλευτής Δράμας.

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis και την αποχώρηση των κυρίων Τζανακόπουλου και Πολάκη από την προεανακριτική επιτροπή της Βουλής τόνισε μεταξύ άλλων: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοπαγιδεύτηκε. Θεώρησε ότι μπορεί να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας, να κερδίσει λίγα λεπτά παραπάνω από τον ανταρτοπόλεμο που έπαιζαν οι κύριοι Τζανακόπουλος και Πολάκης, αλλά κατάλαβαν ότι αυτό δεν έχει καμία προοπτική και είναι αδιέξοδο. Γιατί η Δημοκρατία α λα κάρτ που προσπαθεί να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά βρίσκει αντιστάσεις και βρίσκει ψύχραιμες φωνές. Αυτό θέλω να σας πω ότι είναι ένα δείγμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ακόμα καταλάβει το ρόλο του στην αντιπολίτευση. Είναι σε τζετ λαγκ οι άνθρωποι. Η ψυχραιμία έχει χαθεί. Δεν υπάρχει αντιπολιτευτική γραμμή και γι’ αυτό βλέπετε παλινωδίες και έναν έξαλλο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα θέματα που μπορεί να τους δώσουν λίγα λεπτά παραπάνω προβολή” είπε η κ. Κεφαλίδου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ