Ο βουλευτής της ΝΔ Α' Πειραιώς & Νήσων Γιάννης Μελάς, κατέθεσε ερώτηση προς τα αρμόδια υπουργεία για το μείζον ζήτημα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά.

Στην ερώτησή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μελάς, επισημαίνει τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζει το κτίριο όπου στεγάζεται σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, σημειώνοντας ότι δεν είναι καθόλου λειτουργικό τόσο για τις ανάγκες του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όσο και για τους πολίτες.

Ο Γιάννης Μελάς, σημειώνει μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο κτίριο ανήκει στο Ταμείο Υγείας Προσωπικού ΑΤΕ και προσθέτει πως, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσιάζει προβλήματα στατικότητας και χρήζει ανακατασκευής, ώστε να είναι ασφαλές τόσο για το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης όσο και για τους πολίτες.

Με την ερώτησή του αυτή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζητά να ενημερωθεί από τα αρμόδια Υπουργεία, σχετικά με το ετήσιο κόστος ενοικίασης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και εάν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας.

Τέλος, ζητά να ενημερωθεί, εάν υπάρχει σχεδιασμός γαι τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά σε άλλο κτίριο.