Αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης γίνεται για άλλη μια φορά η κατάσταση που επικρατεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς εν μέσω πανδημίας. Είναι λογικό να ασκείται κριτική από την αντιπολίτευση όταν εντοπίσει ένα «φάουλ» της κυβέρνησης, όμως είναι παράλογο να ακολουθείτε ισοπεδωτική τακτική, όπως συμβαίνει με το ΣΥΡΙΖΑ. Νίκος Παππάς και Χρ. Γιαννούλης, δύο από τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, αμέσως μετά την επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα, την ημέρα μάλιστα που στη χώρα μας επιβεβαιώθηκαν τα περισσότερα κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας, επιτέθηκαν  στον λοιμωξιολόγο για τα όσα ανέφερε στην από καρδιάς εξομολόγησή του για την εικόνα της πανδημίας της χώρας μας.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππάς και Χρ. Γιαννούλης επιτίθενται στον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, ισχυριζόμενοι ότι καλύπτει την κυβέρνηση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Την ημέρα που χώρα μας μετράει τον εφιαλτικό αριθμό των 1259 κρουσμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ θεώρησε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασκήσει μικροπολιτική.

Προφανώς, μη αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης, ούτε καν τον δραματικό τόνο και τις εκκλήσεις του κ.  Τσιόδρα, επέλεξαν για άλλη μια φορά το δρόμο της ανευθυνότητας ασκώντας κριτική, στο πρόσωπο του κ.Τσιόδρα.

 Ειδικότερα, σε κοινή τους δήλωση, ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχη Χρήστος Γιαννούλης ισχυρίζονται ότι ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την κυβερνητική αδράνεια για τα ΜΜΜ και τον συνωστισμό.

Η δήλωση-μνημείο των Νίκου Παππά και Χρήστου Γιαννούλη:

«Ο κ. Τσιόδρας καλύπτει την αδράνεια της Ν.Δ. στην αντιμετώπιση του συνωστισμού στα ΜΜΜ. 270 λεωφορεία και τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο.

Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να αυξηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η δήλωση αυτή είναι απολύτως ανακριβής.

170 λεωφορεία και 100 τρόλεϊ μπορούν να βγουν άμεσα στον δρόμο με μικρές μόνο επιδιορθώσεις και ανταλλακτικά και την τοποθέτηση οδηγών από το νυν προσωπικό.

Η κυβέρνηση έχει αδρανήσει προκλητικά και ο κ. Τσιόδρας επιλέγει να καλύψει αυτή την αδράνεια. Δυστυχώς».