Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
γκελεσταθη
Πολιτική

Συνάντηση της Ιωάννας Γκελεστάθη με το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Η συζήτηση αφορούσε θεσμικά και επιχειρησιακά αιτήματα του Σωματείου

Την επικεφαλής του Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννα Γκελεστάθη, συνάντησε ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών Αλέξανδρος Καραδελής συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Ευάγγελο Τσουκαλά, από τον Ταμία Χρήστο Παντόπουλο και από τον Τομεάρχη Αττικής Νίκο Στραβοδήμο.

Η τομεάρχης και οι εκπρόσωποι του Σωματείου επικεντρώθηκαν σε ζητήματα, τα οποία απασχολούν τα μέλη του Πανελληνίου Σωματείου Συμβασιούχων Πυροσβεστών, με κυριότερο θέμα το εργασιακό τους μέλλον στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς ενόψει μόνιμων προσλήψεων ευλόγως και δικαίως προσδοκούν πως η εμπειρία τους και η προσφορά τους θα τύχουν της δέουσας αναγνώρισης.

Δευτερευόντως, συζητήθηκε το ζήτημα του ελλιπούς εξοπλισμού των Συμβασιούχων Πυροσβεστών το οποίο στο πεδίο αφενός αυξάνει τον κίνδυνο τον οποίο διατρέχουν και αφετέρου μειώνει την απόδοση την οποία καταγράφουν.

Παρά τη βεβαιότητα πως ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας θα ενσκήψει στα εν λόγω προβλήματα, η κα Γκελεστάθη δεσμεύτηκε να συνεπικουρήσει στην κατεύθυνση αυτή.