«Ό,τι μηχάνημα υπήρχε στην Αττική ήταν στο δρόμο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Όπως είπε, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τρίτης, «η Μεσογείων έχει ανοίξει και στα δύο ρεύματα, με πολλούς οδηγούς να έχουν παρατήσει τα αυτοκίνητά τους και έχουν πάει με τα πόδια».

«Όλοι οι δρόμοι είναι πατινάζ, θα πρέπει με πολύ μεγάλη προσοχή να μην περπατήσει ή να μην πάει κανείς με αυτοκίνητο χωρίς αλυσίδα», προειδοποίησε τους πολίτες ο κ. Πατούλης.

Σχετικά με το πώς θα κινηθούν οι εργασίες στους δρόμους της Αττικής, «αυτήν τη στιγμή θα δοθεί μεγάλη ένταση στον καθαρισμό και στο αλάτι σε λεωφόρο Κηφισίας, Συγγρού και Βασιλίσσης Σοφίας», είπε ο περιφερειάρχης.

«Μεγάλη προσπάθεια»

Όσο για το γεγονός ότι έκλεισαν οι κεντρικές αρτηρίες, τόνισε πως «έγινε μεγάλη προσπάθεια απεγκλωβισμού γιατί το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι μπήκε βίαια ο καιρός». «Αναλαμβάνω τις ευθύνες που μας αναλογούν για τους οδικούς άξονες, εκτός της Αττικής Οδού», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.