Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, πυροδότησαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που προκάλεσαν σάλο στα social media, σχετικά με την εμφάνιση της παρουσιάστριας, Δανάης Μπάρκα, με το κυβερνών κόμμα να «τελειώνει» κάθε σχέση με την πρώην πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπάρξει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

«Προβάλλουμε λάθος πρότυπα»

Όλα ξεκίνησαν όταν με νέα ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο «στόχαστρο» την παρουσιάστρια του MEGA, αποκαλώντας την... «λάθος πρότυπο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία, ενώ σχολίασε πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραψε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την Δανάη Μπάρκα

678