Ματαίωσε πριν λίγο την προγραμματισμένη ομιλία του ο Κώστας Καραμανλής για τον Σταύρο ΞαρχάκοΌπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, έκρινε πως η μορφή που είχε λάβει η αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του συνθέτη εκδήλωση, αλλά και το προχωρημένο της ώρας, δεν επέτρεπαν συνέχιση των ομιλιών. 

«Ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, σεβόμενος τις χιλιάδες κόσμου που κατέκλυσαν το θέατρο του Άλσους Περιστερίου για να τιμήσουν τον Σταύρο Ξαρχάκο, αν και είχε προγραμματιστεί να μιλήσει για το έργο και την προσφορά του μεγάλου μαέστρου, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στο πρόγραμμα της εκδήλωσης, αποφάσισε να μην εκφωνήσει την ομιλία του», ήταν το σχόλιο των πηγών του.

Ο ίδιος, η σύζυγος του και τα παιδιά τους αυτήν την ώρα απολαμβάνουν στο άλσος Περιστερίου την εξαίρετη συναυλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika. gr, η ομιλία του κ. Καραμανλή περιείχε αναφορές στα εθνικά ζητήματα.

karamanlis
Η στιγμή που ο κ. Καραμανλής απευθύνεται στον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη και του λέει πως δεν θέλει να μιλήσει