Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από 16 φοιτητές της διεθνούς φήμης Σχολής Κυβερνητικής «Κέννεντυ» του Αμερικανικού πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δέχθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ, παρουσία και του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης Νίκου Χαρδαλιά και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Ν. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στη στρατηγική αμυντική συνεργασία Ελλάδος ΗΠΑ, τη 4συνδρομή που έχει παράσχει η Ελλάς στην Ουκρανία, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας έναντι της χώρας μας, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, προάγει το διάλογο και αποτελεί πυλώνα ειρήνης, ασφάλειας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

001-min_2
007-min_2
010-min__1__2
010-min_2

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κ.Φλώρος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «Συζητήσαμε για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, την τουρκική προκλητικότητα, τον ρόλο της Ελλάδας για την ασφάλεια και σταθερότητα καθώς και για τη την συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στη Στρατηγική Σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ».