«Σε αυτό το κάλεσμα οφείλουμε να ανταποκριθούμε όλοι. Ποτέ ξανά αυτός ο επικίνδυνος άνθρωπος, ποτέ ξανά αυτή η επικίνδυνη ομάδα στη διακυβέρνηση του τόπου» . Με τη φράση αυτή ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ και γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσιούκης κάλεσε απόψε τα συνδικαλιστικά στελέχη της παράταξης να πυκνώσουν τις γραμμές του αγώνα ενόψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών και φυσικά ενόψει των συνεδριακών  διαδικασιών στο εργατικό κέντρο Αθηνών και στη ΓΣΕΕ τον Μάρτιο.

Όπως είπε, στόχος της ΔΑΚΕ είναι να πάρει την πρωτιά στην τριτοβάθμια οργάνωση και στο εργατικό κέντρο ενώ παράλληλα εξήρε τις μεγαλειώδεις νίκες των γαλάζιων σωματείων στα ναυπηγεία ώθηση Ελευσίνας, στη ΔΕΗ, στα λεωφορεία, στους σιδηροδρομικούς αλλά και στον στενό δημόσιο τομέα όπου προεδρεύων  της ΑΔΕΔΥ ανεδείχθη ο Βασίλης Πολυμερόπουλος από τη ΔΑΚΕ δημοσίου τομέα.

ekdilosi__2_
ekdilosi__1_

«Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε όπως κάνουμε πάντα... Όπως δεν ζητάμε τίποτα από κανέναν έτσι δεν θέλουμε να λαμβάνονται αποφάσεις εν άγνοια μας», κατέληξε ο κ. Κιουτσιουκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχή της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΣΕΕ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δυο θυμάτων του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος.