Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε ότι δεν ισχύει η δική του υποψηφιότητα, «κατακεραυνώνοντας» την Κουμουνδούρου σε σχέση με την μη συμπερίληψη του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο των Χανίων.

Ειδικότερα, ο Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει ότι ο Χανιώτης μάλλον «από λάθος» δεν ανακοινώθηκε, «εκτοξεύοντας πυρά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «βροντοφώναξε» λέγοντας ότι δεν θα ισχύσει ούτε η δική του υποψηφιότητα έως ότου ληφθεί υπ'όψιν ο κ. Χαιρετάκης.

«Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου», αναφέρει προοικονομώντας μεγάλη ρήξη με το κόμμα της Κουμουνδούρου.




Σκληρή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την ίδια στιγμή, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση αδειάζουν τον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι: «Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».