Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Αννα_Διαμαντοπουλου
Πολιτική

Διαμαντοπούλου στη Le Figaro: Επικίνδυνη ενδεχόμενη συγκυβέρνηση από συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25

Παρομοίασε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτές που αντιμετωπίζει στη Γαλλία ο Μακρόν

Άννα Διαμαντοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, εκφράζοντας παράλληλα φόβους για ενδεχόμενη μετεκλογική πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, ενώ δηλώνει ότι θεωρεί επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από έναν συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ25.

Υπογραμμίζει ακόμη ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει στην Ελλάδα από τις επερχόμενες εκλογές θα έχει να αντιμετωπίσει «ακανθώδη θέματα», όπως αυτό των σχέσεων με την Τουρκία, ενώ τονίζει την ανάγκη για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στη χώρα, κυρίως δε στους τομείς της δικαιοσύνης, της υγείας και της παιδείας.

«Μητσοτάκης και Μακρόν πρέπει να προωθήσουν τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η κ. Διαμαντοπούλου παρομοιάζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτές που αντιμετωπίζει στη Γαλλία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, επισημαίνοντας ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος δεν έχουν άλλη επιλογή από την προώθηση τολμηρών μεταρρυθμίσεων.