Μήνυμα συσπείρωσης της ΝΔ ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου έστειλαν απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαράς μετά την υπογραφή της σύμβασης για τον οδικό άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.

mitsotakis-samaras

Οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας με τον πρωθυπουργό να μιλάει σε συγκεντρωμένους πολίτες και να τους καλεί να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα νίκης στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

«Σας λέω ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι κρίσιμες... Διότι ένα λάθος αποτέλεσμα μπορεί να αντιστρέψει όλα αυτά τα οποία έχουμε πετύχει» σημείωσε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος και στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ΜέΡΑ25 για το ενδεχόμενο να κλείσουν εκ νέου οι τράπεζες.

«Το δίλημμα είναι απλό: Θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που χαράξαμε ή θα γυρίσουμε πίσω; Είμαι απολύτως

mitsotakis__3_

σίγουρος ότι οι Έλληνες πολίτες και ειδικά εσείς εδώ στη Μεσσηνία -ένα παραδοσιακό, «κάστρο» της Νέας Δημοκρατίας με ποσοστά πολύ ψηλότερα του εθνικού μέσου όρου- θα στείλετε κι εσείς το δικό σας μήνυμα» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να ξαναζήσουν το 2015.

«Οι συνταξιούχοι που περίμεναν έξω από τα ΑΤΜ θυμούνται πολύ καλά. Θυμούνται πολύ καλά τα πενηντάρικα που παίρναμε τότε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός λέγοντας ότι στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε για να μην επιστρέψουμε σε περιπέτειες και εποχές που θέλουμε όλοι να ξεχάσουμε.

mitsotakis__4_
mitsotakis__5_
mitsotakis__6_
mitsotakis__1_