Συνάντηση με τους Χρήστο Σταϊκούρα και Θόδωρο Σκυλακάκη, είχε στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ο Κωστής Χατζηδάκης, όπως ο ίδιος ανέφερε στον λογαριασμό του στο Facebook.

«Σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν να με ενημερώσουν για τα θέματα που τρέχουν και για τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο» ανέφερε επίσης ο υπουργός Οικονομικών.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κωστή Χατζηδάκη:

«Με δύο αγαπητούς συναδέλφους που είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο Οικονομικών, τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Θόδωρο Σκυλακάκη, συναντηθήκαμε σήμερα.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών ήταν να με ενημερώσουν για τα θέματα που τρέχουν και για τα ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Συμβαίνει και οι δύο να έχουν τοποθετηθεί τώρα από τον πρωθυπουργό σε υπουργεία στα οποία είχα υπηρετήσει παλαιότερα: Ο Χρήστος Σταϊκούρας στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και ο Θόδωρος Σκυλακάκης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Κι έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε λίγο και για αυτά τα δύο υπουργεία.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα λειτουργήσουμε με ομαδικό πνεύμα. Η Ελλάδα έχει μπροστά της μια ιστορική ευκαιρία. Και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε οπωσδήποτε!».

Με δύο αγαπητούς συναδέλφους που είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά στο Υπουργείο Οικονομικών, τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον...

Δημοσιεύτηκε από Kostis Hatzidakis στις Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023