Κόντρα σε υψηλούς τόνους καταγράφτηκε στην ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη και τον βουλευτή του κόμματος των «Σπαρτιατών », Χαράλαμπο Κατσιβαρδά.

Στην επίκαιρη ερώτησή τουτου ο κ. Κατσιβαρδάς, διαμαρτυρήθηκε, απευθυνόμενος στην Κυβέρνηση, για “ρητορική μίσους” και “δολοφονία χαρακτήρων από τα ΜΜΕ” που δεν αφήνει τα μέλη και τους βουλευτές να εκφραστούν με ελευθερία και οδηγούν σε βανδαλισμούς γραφείων του κόμματος. Έκανε λόγο μάλιστα για «δημοσιογραφικού τύπου αστυνομία της σκέψεως και νεοπαγές πιστοποιητικό φρονήματων», εναντίον όσων δεν ακολουθούν την πολιτική ορθότητα.

Σε αυστηρό τόνο και ύφος ο Μ. Βορίδης απάντησε απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματος των «Σπαρτιατών» που βρίσκοταν στην αίθουσα λέγοντας: «Σας βλέπω πολύ υπέρ της νομιμότητας και της Δημοκρατίας αλλά δεν καταλαβαίνω πως αυτό το παντρεύετε με την αναγνώριση του πολιτικού ρόλου του Κασιδιάρη στην πολιτική σας ανέλιξη. Δηλαδή να μην σας λένε ρατσιστές και ναζιστές αλλά ο «πολιτικός σας μπαμπάς» να είναι ο Κασιδιάρης. Σας φαίνεται λογικό; Εσείς δεν ευχαριστήσατε τον Κασιδιάρη που σας βοήθησε για την εκλογή. Σας διαφεύγει ότι είναι καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση, στην οποία έχουν αποδοθεί δολοφονίες, ξυλοδαρμοί και άλλες φριχτές πράξεις;».

Ο κ. Βορίδης συμπλήρωσε ότι «ο πολιτικός σας μπαμπάς ο Κασιδιάρης, τον οποίον ευχαριστείτε για την πολιτική σας εξέλιξη έχει καταδικαστεί για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για εγκλήματα με νεοναζιστικό κίνητρο. Πολύ χαίρομαι αν θέλετε να διαχωρίσετε την θέση σας αύριο το πρωί και να αποστείτε από την στήριξη που σας έχει δώσει ο Κασδιάρης και θα χαρώ να το ακούσω ολοκληρωμένα».