«Φωτιά» στα τόπια έχει βάλει το «φάντομ» του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή του στην ενεργό πολιτική. Η αναφορά προφανώς για τον Νίκο Σαργκάνη, τον κορυφαίο Έλληνα τερματοφύλακα, που επιλέχθηκε από τον Νίκο Ανδρουλάκη σε τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που κανείς στη Χαριλάου Τρικούπη δεν είχε φανταστεί τη μεταγραφή του Σαργκάνη από το «πράσινο» Επικρατείας στον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής. Μάλιστα, τα μαντάτα έφτασαν στη Χαριλάου Τρικούπη λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση στήριξης του ΠΑΣΟΚ στον Γιάννη Σγουρό για τις περιφερειακές εκλογές στη μεγάλη μάχη της Αττικής. Το «φάντομ» δεν έδειξε να επηρεάζεται από τα χρίσματα του κόμματος, ούτε από τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και έδωσε το δικό του χρίσμα στον Γιώργο Πατούλη.

Η «φωτιά» στα τόπια που προαναφέρθηκε, αποτυπώθηκε αμέσως μετά την κοινοποίηση στα social media της χειραψίας-ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Σαργκάνη με τον Γιώργο Πατούλη, με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ειδικά αυτά από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης να μιλούν για κατάντια και παρακμή, ρίχνοντας τις ευθύνες για τις επιλογές των προσώπων στην ηγεσία.

«Κατάντια, παρακμή, ο Νίκος Σαργκάνης από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιος του Πατούλη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, πρώην αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος με την παράταξη Σγουρού στην περιφέρεια Αττικής, Δημήτρης Κατσικάρης.

Το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις μεταγραφές και άλλων υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στα ψηφοδέλτια του Γιώργου Πατούλη «βράζει», ενώ τα πυρά της κριτικής δεν χτυπούν μόνο την Επιτροπή ψηφοδελτίων αλλά και τον ίδιο τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις υποψηφιότητές τους με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη ανακοίνωσαν επίσης η Μαρία Ναυροζίδου, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική, και ο Νίκος Ανδρουλακάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Νότιο Τομέα.

Αν συνεχιστεί η εκροή «πράσινων» στελεχών προς τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, παρά τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Γιάννη Σγουρό, τα όργανα θα ξεκινήσουν και μάλιστα ηχηρά…