Την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, που ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα (29/08) το πρωί, στηρίζει ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Παππάς.

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα Voria.gr ο κ. Παππάς τονίζει πως «η υποψηφιότητα Κασσελάκη δημιουργεί ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εκλογική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και συγκεντρώνει όλες αυτές τις προϋποθέσεις προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να κάνει το άλμα προς το μέλλον».

Πρόσθεσε ακόμα πως προσωπικά στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη καθώς, όπως υποστηρίζει, στην παρούσα πολιτική συγκυρία χρειάζεται ένα νέο πρόσωπο «που θα ενσαρκώσει τα οράματα και τις αξίες της κεντροαριστεράς, που θα ενώσει και θα δώσει προοπτική στην προοδευτική παράταξη στη χώρα». Αναγνωρίζει, μάλιστα, ότι «οι άλλοι υποψήφιοι πρόεδροι έχουν μια ιστορική-πολιτική διαδρομή και απευθύνονται σε άλλα τμήματα του ακροατηρίου του ΣΥΡΙΖΑ».

Περιοδεία

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Πέτρος Παππάς είχαν περιοδεύσει το προηγούμενο διάστημα στον νομό Κιλκίς, όπου συναντήθηκαν με παραγωγούς, αγρότες και ανθρώπους της περιοχής, όπως και μουσικούς από την περιοχή της Γουμένισσας.

«Κατά την περιοδεία λάβαμε μια πολύ θετική ανταπόκριση γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας άνθρωπος που προέρχεται από την παραγωγική διαδικασία, από την αγορά εργασίας. Είναι και ο ίδιος επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στα κοινωνικά θέματα οπότε ήταν πολλοί, όπως οι παραγωγικοί φορείς, οι αγρότες και οι παραγωγοί, οι μουσικοί και άλλοι που ακούμπησαν και ταυτίστηκαν μαζί του. Είχαμε πολλά θετικά μηνύματα γιατί είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος βγαλμένος μέσα από την κοινωνία που ζει μέσα στην κοινωνία», πρόσθεσε ο Πέτρος Παππάς.

«Αφουγκράζεται»

Σχετικά με το τι πιστεύει ότι θα προκρίνει ο Στέφανος Κασσελάκης με την υποψηφιότητά του, τόνισε ότι «αφουγκράζεται και θα αφουγκραστεί τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας. Οι λύσεις οι οποίες θα προτείνει θα προέρχονται από τον διάλογο ο οποίος θα πραγματοποιηθεί με την κοινωνία. Κατέθεσε μια πλατφόρμα η οποία είναι ανοιχτή σε συζήτηση, σε διάλογο, σε προσθήκες και αυτήν τη συλλογική εμπειρία που θα αξιοποιήσει μέσα από όρους σύγχρονης επαφής με τον κόσμο».