Ο Πάνος Καμμένος έβγαλε selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη και αργότερα τον προέτρεψε να κάνει ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ στον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας προέτρεψε τον ναύαρχο να κάνει «εξολόθρευση των τρωκτικών» στην Κουμουνδούρου. Παρ' όλα αυτά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, με βάση χρήστη που απάντησε στην ανάρτησή του, έγραψε λανθασμένα (ηθελημένα ή αθέλητα) τον όρο, αφού η σωστή λέξη, όπως φαίνεται και από αναζήτηση στο google, είναι «fumigation» («φουμιγκέισον»)

Ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε έναν ναυτικό όρο, μάλιστα, προκειμένου να δώσει στον Ευάγγελο Αποστολάκη να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Ο όρος αφορά αποκλειστικά στην τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών που επιδίδονται οι ναυτικοί ώστε να μην έχουν απρόσκλητους επισκέπτες στα καράβια. Ως είθισται, όμως, ο Πάνος Καμμένος υπήρξε δηκτικός, καθώς η ιστορία του με τον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από κάθε συναισθηματικό υπόβαθρο και τώρα παρακινεί τον Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο φαίνεται ότι είναι αβρός, να χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική εξολόθρευσης. 

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος έγραψε το εξής: «ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google, εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς». 




Ο Πάνος Καμμένος και ο Ευάγγελος Αποστολάκης έβγαλαν selfie

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος έβγαλε selfie με τον Ευάγγελο Αποστολάκη το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου και μόνον αρκετές ώρες αργότερα προέβη στη συγκεκριμένη παρακίνηση. Σε αυτήν, την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανήρτησε στην πλατφόρμα X, πάλαι ποτέ twitter, δεν έγραψε, κόντρα σε ό,τι θα αναμενόταν, κάτι. Οι δύο άνδρες απλώς πόζαραν χαμογελαστοί την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ο Ευάγγελος Αποστολάκης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο. 



Ένα ερώτημα που θα μπορούσε να προκύψει με την εν λόγω φωτογραφία είναι ο ρόλος που θα μπορούσε να παίξει ο Πάνος Καμμένος και για ποιο λόγο προέβη στην εξήγηση του ναυτικού όρου ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΪΣΟΝ αρκετές ώρες αργότερα. Ενδεχομένως, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, το οποίο συγκυβέρνησε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ήθελε να δείξει ότι δεν πρόκειται να είναι απλός παρατηρητής στα δρώμενα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που την επόμενη μέρα πορεύεται με αρχηγό τον Στέφανο Κασσελάκη.