Στη Θεσσαλία βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, για να επισκεφτεί τους πληγέντες της κακοκαιρίας. Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο για ένα «ακόμα ένα σόου μπροστά στις κάμερες».

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε να μπαίνει αυθόρμητα σε σπίτια πλημμυροπαθών στον Βόλο, βγάζοντας μάλιστα και τα παπούτσια για να μην λερώσει. Ιδιαίτερα συγκινημένος έδειξε δε την στιγμή που αγκάλιασε μια κυρία, διαβεβαιώνοντας την ότι δεν είναι «δεν είναι μόνη».

Όπως όμως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ένα από τα σπίτια που τραβήχτηκαν οι εικόνες, οι οποίες έκαναν τον γύρο των social media και των ΜΜΕ, ανήκει στη θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος μάλιστα, ήταν παρών στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς.

Η αποκάλυψη, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών στα social media, με τον βουλευτή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο στη συνέχει να δίνει εξηγήσεις.


Μιλώντας στο protothema.gr, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η επίσκεψη Κασσελάκη στο πατρικό σπίτι της θείας του, Ελένης Μεϊκόπούλου, δεν ήταν σκηνοθετημένη αλλά τυχαία.

«Μπήκε σε δέκα σπίτια και έτυχε ένα απ’ αυτά να είναι το πατρικό της θείας μου» είπε ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Και πρόσθεσε ότι «ήθελε να του δείξει μέχρι που έφτασε η στάθμη του νερού και κατέστρεψε όλα τα έπιπλα. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν ήταν σκηνοθετημένη η επίσκεψη του Κασσελάκη στο πατρικό της θείας μου».