Το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε πράγματι το σπίτι της θείας του στον Βόλο, επιβεβαίωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, επισημαίνοντας πως «δεν ήταν προετοιμασμένο».


Στέφανος Κασσελάκης: Επισκέφθηκε το σπίτι της θείας του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου στον Βόλο

Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι που επισκέφθηκε στον Βόλο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, τη Δευτέρα 2/10, και έβγαλε τα παπούτσια του πριν εισέλθει στο εσωτερικό του με την οικοδέσποινα να τον υποδέχεται αιφνιδιασμένη, είναι το πατρικό της Ελένης Μεϊκοπούλου, θείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, ο οποίος ήταν παρών στην επίσκεψη Κασσελάκη στους πλημμυροπαθείς της πόλης.

Στο βιντεοσκοπημένο στιγμιότυπο φαίνεται η κ. Μεϊκοπούλου να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό σαν να είναι η οικοδέσποινα του σπιτιού, ενώ στην πραγματικότητα στη συγκεκριμένη κατοικία διαμένει η ηλικιωμένη μητέρα της.

Στη συνέχεια, δείχνει να αιφνιδιάζεται, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα παπούτσια του για να μπει μέσα.

Μιλώντας σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σχετικά με το εν λόγω περιστατικό: «Εγώ δεν αρνούμαι συγγένεια. Η γυναίκα είναι η γυναίκα του θείου μου και το σπίτι είναι το πατρικό της». 

«Ξεκίνησε μια περιοδεία σε μια περιοχή που δέχθηκε το σφοδρότερο κίνημα της κακοκαιρίας, το σπίτι είναι μες τη λάσπη. Φυσικά και ήξερα ποιο ήταν το σπίτι της θείας μου και ότι είχε πλημμυρίσει. Πολλοί κάτοικοι είχαν βγει έξω και καλούσαν τον κύριο Κασσελάκη να επισκεφθεί το σπίτι τους», πρόσθεσε.

Oταν ο κ. Μεϊκόπουλος ρωτήθηκε γιατί δεν χαιρέτησε τη θεία του όταν επισκέφθηκαν το σπίτι της μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε: «Kαταρχάς δεν με δείχνει το πλάνο, είπα ένα ''γεια'', αυτό είναι το θέμα;».