Ο Αχιλλέας Μπέος στην ομιλία του στους πολίτες του Βόλου λίγο μετά τη διαφαινόμενη νίκη του στον Δήμο Βόλου, εξαπέλυσε σεξιστική επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Σε ομιλία του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, ο Αχ. Μπέος προέβη σε απαξιωτικές δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους, στοχοποιώντας και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη. Στην ομιλία του, ο Α. Μπέος είπε, μεταξύ άλλων:  «Πιστεύω σήμερα είναι μια απάντηση σε ένα περίεργο σύστημα που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να κάνει το μαύρο – άσπρο. Σήμερα είναι μια νίκη των πολιτών του Βόλου, δικιά σας νίκη γιατί μετά από 9 χρόνια θα συνεχίσουμε μαζί για να επαναφέρουμε την πόλη μας στην προτέρα κατάσταση και ελπίζω ότι η σημερινή αντιπολίτευση αν και έκανε έναν αγώνα βρώμικο, θα ενώσει με μας τις δυνάμεις της για τον Βόλο. Εγώ ως άνθρωπος είμαι αυτός που ξέρετε, μιλάω την γλώσσα της αλήθειας, σας κοιτάω στα μάτια και αντιμετωπίζω όλα τα προβλήματα και εκφράζομαι ελεύθερα όπως το λέει και το σύνταγμα μας. Είμαι ένας από εσάς. Την Ελλάδα την κυβέρνησαν γιατροί και δικηγόροι, εξαθλίωσαν την πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό και αντί να σταθούν οι δημοσιογράφοι στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Τι θες να πεις ρε… να υιοθετούμε παιδιά και να παράγουμε πού….δες; Ρε είναι αυτή η πατρίδα μου ρε; Τι προοδευτικοί είστε εσείς ρε;».

Κασσελάκης: Να επιληφθεί η Δικαιοσύνη

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του, είπε απαντώντας στις χυδαίες δηλώσεις Μπέου, ότι περιμένει από τη δικαιοσύνη να επιληφθεί του θέματος. «Επειδή θα με ρωτήσετε για τις δηλώσεις αυτές, δεν έχω να πω πολλά. Παροτρύνω την Δικαιοσύνη - όπως κάνω πάντοτε - να κάνει τη δουλειά της και σε αυτή την περίπτωση» αρκέστηκε να σχολιάσει ο κ. Κασσελάκης για τις δηλώσεις του Αχ. Μπέου.