Λίγες μέρες μετά την μεγάλη του νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την ανάδειξή του σε περιφερειάρχη Αττικής, ο Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε στην Τρίπολη.

Χαρδαλιάς: Στο κατάστημα του Αστέρα Τρίπολης ο Περιφερειάρχης Αττικής

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το Star Store και η οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης τον καλωσόρισε με το «παρών» να δίνει στην υποδοχή και ο εκ των ιδιοκτητών της αρκαδικής ΠΑΕ, Δημήτρης Μπάκος.



Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, προσέφερε εκ μέρους της διοίκησης στον κ. Χαρδαλιά τη φανέλα της ομάδας, στην οποία αναγραφόταν το όνομα του νεοεκλεγέντος περιφερειάρχη Αττικής με το νούμερο 21, καθώς και δώρα της ομάδας.



Ο αριθμός 21 δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, καθώς ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα, όντας ένθερμος υποστηρικτής της ΑΕΚ.



Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εκλογή του ως περιφερειάρχης Αττικής και μίλησε στους αθλητές των τμημάτων υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, οι οποίοι βρέθηκαν στο Star Store.



Ο κ. Μποροβήλος καλωσόρισε τον κ. Χαρδαλιά στο επίσημο κατάστημα των Αρκάδων, με τον περιφερειάρχη Αττικής να τον ευχαριστεί και να αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον Αστέρα Τρίπολης.

Τον Νίκο Χαρδαλιά συνόδευσε στην επίσκεψή του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του νομού Αρκαδίας, Κώστας Βλάσης.