Η πρώην βουλευτής Μαρία Ρεπούση, μιλώντας στο One Channel, σχολίασε τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι "στεγάζονται δύο κόμματα" πλέον.

«Θα ήθελα να βρεθούν οι δίοδοι συνύπαρξης των δύο κομμάτων, αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο» είπε η πρώην υπουργός και βουλευτής Μαρία Ρεπούση, μιλώντας στο One Channel για την εσωκομματική διαμάχη, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα.



"Η παρουσία Τσίπρα κάλυπτε τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ", είπε η Μαρία Ρεπούση

Η κα. Ρεπούση, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως «τα προβλήματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τα κάλυπτε η παρουσία Τσίπρα», ενώ, σχολιάζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε πως «εξέφρασε το καινούριο, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο».

Στη συνέχεια, η Μαρία Ρεπούση, αναφερόμενη στις αποφάσεις του συνεδρίου το 2019, υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε κανονική διεύρυνση στον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, η πρώην βουλευτής με τη ΔΗΜ.ΑΡ, υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποστεί κρίση αξιοπιστίας, ένα συνονθύλευμα απόψεων, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην ακούει τις ιδέες του, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους της βαριάς ήττας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.