Την Κυριακή το Χαλάνδρι έχει μια μεγάλη ευκαιρία. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποφασίσουν αν τα επόμενα 5 χρόνια ο τόπος μας θα πάει μπροστά, με δημοτική αλλαγή, ή αν θα εξακολουθούμε να έχουμε μια Δημοτική Αρχή που δεν έχει καταφέρει να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους συνδημότες μας.

Διεκδικώ με την Δημοτική Παράταξη Αγαπάμε το Χαλάνδρι τη θετική ψήφο των πολιτών του Χαλανδρίου.
Θέλουμε να είμαστε οι φορείς της Δημοτικής Αλλαγής και μιας δημιουργικής ανατροπής, που θα μας δώσει τη δυνατότητα μέσα απο την εφαρμογή μιας νέας δημοτικής πολιτικής, με στόχο να δώσουμε ξανά αξία στην πόλη και τις γειτονιές μας. Να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Να πάμε το Χαλάνδρι ψηλά, στη θέση που του αξίζει.

Ζητάμε τη θετική ψήφο των συμπολιτών μας γιατί έχουμε τη γνώση, το σχέδιο, τη δυνατή ομάδα και όρεξη για δουλειά, για να πεύχουμε το στόχο αυτό.
Έχουμε βάλει τις σωστές προτεραιότητες , γιατί κάθε γραμμή του προγράμματος μας έχει γραφτεί από τους πολίτες.
Δεσμευόμαστε ότι στο πρώτο εξάμηνο της θητείας μας, ο Δήμος θα αποκτήσει 5ετές επιχειρησιακό σχέδιο και 4 επιμέρους ολοκληρωμένα σχέδια .Βιώσιμης Αστικής Μετακίνησης, Ψηφιακής και Πράσινης μετάβασης. Προσβασιμότητας για άτομα με κινητικά προβλήματα. Για μας καθαριότητα δεν είναι μαζεύεις μόνο τα σκουπίδια, αλλά να καθαρίζεις και όλους τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους και πλατείες από τα συνθήματα στους τοίχους με τις μπογιές, τα αντιαισθητικά graffities και την αφισσορύπανση. Είναι να μάθεις όλη την πόλη να κάνει ανακύκλωση και όχι να πληρώνουμε υψηλά τέλη για να στέλνουμε τα απορρίμματα στις χωματερές. Για εμάς προτεραιότητα είναι η δημιουργία νέων οργανωμένων θέσεων στάθμευσης, η ενίσχυση της δημοτικής συγκοινωνίας, νέες κυκλοφοριακές μελέτες . Ο Δήμος πρέπει να κάνει περισσότερα για την ασφάλεια, την στήριξη της εργαζόμενης οικογένειας και των συμπολιτών μας που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.

Ερχόμαστε για να ενώσουμε την πόλη και να αξιοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της . Δώστε μας τη δύναμη να κάνουμε τη διαφορά.