Ο αναπληρωτής γραμματεάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣΓιώργος Βασιλειάδης, έκανε αναφορές για την πολιτική της Δεξιάς και για τη θέση που ζητείται να λάβει ο Άλεξης Τσίπρας από τα στελέχη του κόμματος.

Στόχος είναι η συνολική πολιτική της Δεξιάς

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δει και έχουμε ακούσει πράγματα τα οποία δεν θα έπρεπε να τα ακούσουμε. Σε οποιοδήποτε στέλεχος, είτε τώρα, είτε αύριο είτε χθες προτάσσει την αυτοϊκανοποίησή του για τόνωση του υπέρ εγώ, το μήνυμα είναι ότι πρέπει να προτάξουμε τον κοινό μας στόχο που δεν είναι απλώς ο Μητσοτάκης, αλλά η συνολική πολιτικής της Δεξιάς που κρατά τον τόπο καθηλωμένο, τόνισε μεταξύ άλλων στο Κόκκινο, ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βασιλειάδης. Το ζητούμενο της ελληνικής κοινωνίας δεν είναι η αυτοδικαίωση μας αλλά η πολιτική αλλαγή.

Σχολιάζοντας την επίκληση συγκεκριμένων στελεχών να πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γ. Βασιλειάδης διαμήνυσε σε αυστηρό τόνο ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο με τον Αλέξη Τσίπρα. «Να τον αντιμετωπίσουμε με τον σεβασμό που του αρμόζει για όλα αυτά που προσέφερε στον κόμμα, στον καθένα από μάς και στην χώρα», επισήμανε χαρακτηριστικά.