Επιθετική ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, σε όσα ειπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών για τον «αψύ» Σφακιανό, κατά την διάρκεια εκπομπής στο Kontra.

«Ευκλειδη με προκάλεσες πολύ, αλλά ΔΕΝ θα σου απαντησω. Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι, δεν υπάρχουν αδιέξοδα, θα τα πούμε στα Όργανα», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στο Kontra ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε τραυματισμένος από την εκλογική διαδικασία και επέρριψε την ευθύνη στα στελέχη που στήριξαν τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη. Όπως είπε δε, τις επόμενες εβδομάδες δοκιμάζεται η ενότητα του κόμματος. «Δεν είμαι αισιόδοξος» σημείωσε και τόνισε πως «δεν ήταν σωστές οι διαγραφές στελεχών από τον κ. Κασσελάκη του κ. Τζουμάκα και των τριών (σ.σ Βίτσα, Φίλη και Σκουρλέτη)». «Εάν θέλεις την ενότητα πρέπει να συζητάς εξοντωτικά για να την πετύχεις», είπε.

«Όταν βάζεις τον κ. Πολάκη συντονιστή, δεν στέλνεις σήμα για ενότητα» είπε, καθώς «ο κ. Πολάκης ήταν ο πιο επιθετικός και το είχε δείξει όλα αυτά τα χρόνια», είπε ο κ. Τσακαλώτος.
.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο


Ευκλειδη με προκάλεσες πολύ,αλλά ΔΕΝ θα σου απαντησω. Μην ανησυχείς και μην μπερδεύεσαι , δεν υπάρχουν αδιέξοδα ,θα τα πούμε στα Όργανα!

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023