Συνεχίζεται ο «εμφύλιος» πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Στέφανο Κασσελάκη να βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα και να δέχεται ισχυρές πιέσεις με φόντο τις διαγραφές στελεχών από το κόμμα.

Την ίδια ώρα, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης με ανάρτησή του στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη ζητώντας του να προχωρήσει στις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή, αλλιώς θα χάσει τον κόσμο που τον πίστεψε.

Ο γνωστός στιχουργός, ο οποίος δεν έχει κρύψει τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, επιτίθεται σε όσους θέλουν να πάνε πίσω οι διαγραφές των Τζουμάκα, Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη.

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η Έλενα Ακρίτα "βάζει τα γοβάκια" της και απαντά για το Πειθαρχικό και τις διαγραφές Κασσελάκη

«Άνθρωποι με μηδενικό πολιτικό ένστικτο. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι αν δεν διαγραφούν τα τέσσερα στελέχη της απόλυτης παρακμής έως την Κυριακή, Κασσελάκης δεν υπάρχει τη Δευτέρα;», διερωτάται ο Νίκος Μωραΐτης. Προειδοποιεί δε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν λοιπόν, Στέφανε Κασσελάκη, δεν μπορείς να διαγράψεις τέσσερις υβριστές και σε τρέχουν από το ένα κομματικό όργανο στο άλλο, τι να αλλάξεις; Άσ’ το, αλλάζουμε εμείς και πάμε σπίτια μας, όπως 1.000.000 ψηφοφόροι που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα».

Για να προσθέσει πως «αυτό το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει ή αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ή θήκη της Ομπρέλας. Και αρχηγός γίνεσαι με καθαρές λύσεις. Ούτε με "πολιτικές αποδοκιμασίες" ούτε με "πολιτικές καταδίκες", ούτε με παραπομπή των διαγραφών και της αντιμετώπισης της γάγγραινας σε ένα ασαφές μέλλον. Το κόβεις το άρρωστο κομμάτι και σώζεις το άλλο. Αλλιώς, σαπίζεις μαζί του. Με άλλα λόγια, την Κυριακή κληρώνει. Ή κερδίζεις ή μας χάνεις».

Η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη με τίτλο «Στέφανε, ή κερδίζεις ή μας χάνεις»:

«Τραβάω τα μαλλιά μου.

Διαβάζω τι είπε ένας από τους δύο γραμματείς του ΣΥΡΙΖΑ για τις διαγραφές. Ό,τι είχατε καταλάβει από τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού θα καταλάβετε κι εδώ: Η Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν να αποφασίσει για τις διαγραφές αλλά αντί να αποφασίσει τις έστειλε στην Κεντρική Επιτροπή, στην οποία έπρεπε να έχει στείλει και μία εισήγηση, την οποία δεν έχει στείλει έως σήμερα και σιγά μην τη στείλει έως την Παρασκευή, οπότε ναι μεν η Κεντρική Επιτροπή θα συζητήσει το Σαββατοκύριακο για τις διαγραφές αλλά σιγά μην αποφασίσει και σιγά μη διαγράψει!

Βουλευτής που στήριξε από τους πρώτους τον Στέφανο Κασσελάκη, είπε σε κανάλι: ''Δεν είναι αρμόδια για τις διαγραφές η Κεντρική Επιτροπή, είναι το Πειθαρχικό που κάνει φακέλους, τους στέλνει στην Κεντρική Επιτροπή που γνωμοδοτεί και τελικά αποφασίζει το Πειθαρχικό. Δεν θα είναι μια Κεντρική Επιτροπή διαγραφών''.

Ποιες διαγραφές; Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα - ΔΟΥ, λες και έχεις πάει για υπόθεσή σου στην Εφορία και σε στέλνουν από τον έναν ''δεν είμαι εγώ αρμόδιος'' στον άλλο.

Δεν θα είναι, λοιπόν, μία Κεντρική Επιτροπή διαγραφών αυτή του Σαββατοκύριακου. Γιατί στο κεφάλι τους ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 30-35% και τον παίρνει να χάσει άλλες 5-6 μονάδες μέχρι να γίνουν -κάποτε- οι διαγραφές!

Οι άνθρωποι δεν είναι καλά.

Και, να φανταστείτε, αυτοί είναι υποστηρικτές και συνεργάτες του νέου προέδρου. Δεν είναι από τους άλλους που θέλουν να καταλάβουν τα χειμερινά ανάκτορα της Κουμουνδούρου με την ομπρέλα τους.

Άνθρωποι με μηδενικό πολιτικό ένστικτο. Τους είναι δύσκολο να καταλάβουν ότι αν δεν διαγραφούν τα τέσσερα στελέχη της απόλυτης παρακμής έως την Κυριακή, Κασσελάκης δεν υπάρχει τη Δευτέρα;

Ακούστε να δείτε, για να τελειώνουμε. Χιλιάδες άνθρωποι που αγαπήσαμε τον Τσίπρα, σιχαθήκαμε εκείνον τον ΣΥΡΙΖΑ που τον υπονόμευε και είδαμε στον Κασσελάκη -παρά το "άγουρο" πολιτικό του ύφος- την ελπίδα του καινούργιου, γραφτήκαμε σε ένα κόμμα που είναι σχεδόν συνώνυμο της απαξίωσης σήμερα, στηθήκαμε στις ουρές, φάγαμε δύο Κυριακές από τη ζωή μας και του είπαμε ό,τι είχαμε πει το 2019 στον Τσίπρα και δεν το κατάλαβε: Θέλουμε εσένα, όχι το κόμμα σου, άλλαξέ τα όλα.

Αν λοιπόν, Στέφανε Κασσελάκη, δεν μπορείς να διαγράψεις τέσσερις υβριστές και σε τρέχουν από το ένα κομματικό όργανο στο άλλο, τι να αλλάξεις; Άσ’ το, αλλάζουμε εμείς και πάμε σπίτια μας, όπως 1.000.000 ψηφοφόροι που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα.

Όποιος δεν μπορεί να το δει, ας πάψει να ασχολείται με την πολιτική όχι μόνο ως στέλεχος ή βουλευτής αλλά ακόμα και ερασιτεχνικά: Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει ή αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ή θήκη της Ομπρέλας.

Και αρχηγός γίνεσαι με καθαρές λύσεις. Ούτε με ''πολιτικές αποδοκιμασίες'', ούτε με ''πολιτικές καταδίκες'', ούτε με παραπομπή των διαγραφών και της αντιμετώπισης της γάγγραινας σε ένα ασαφές μέλλον.

Το κόβεις το άρρωστο κομμάτι και σώζεις το άλλο. Αλλιώς, σαπίζεις μαζί του.

Με άλλα λόγια, την Κυριακή κληρώνει. Ή κερδίζεις ή μας χάνεις».