Το ΠΑΣΟΚ έχει σταθερή άνοδο και κάποια στιγμή θα γίνει ένα άλμα ενόψει και των ευρωεκλογών, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τον Βασίλη Σκουρή και τον Σωτήρη Ξενάκη, ο Κώστας Σκανδαλίδης, στέλεχος του κόμματος.

Σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι ανοιχτό σε κάθε στέλεχος που δεν έχει ουσιαστικά προδώσει την παράταξη, καθώς κάποιοι πήγαν σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουν μια καρέκλα.

*Διαβάστε εδώ: Επίθεση Άδωνι Γεωργίαδη κατά ΠΑΣΟΚ για τα όρια συνταξιοδότησης

Ακόμα, ο Κώστας Σκανδαλίδης ανέφερε πως οι πολιτικές εξελίξεις δεν περιμένουν πότε θα φτιάξει τα πολιτικά του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Κώστα Σκανδαλίδη στα Παραπολιτικά 90,1:

«Εμείς έχουμε μία σταθερή άνοδο, που κάποια στιγμή πρέπει να γίνει ένα άλμα. Το ΠΑΣΟΚ προσμένει με την πολιτική του αυτονομία και την πορεία του προς τις Ευρωεκλογές να κάνει ένα άλμα. Οι βουλευτικές εκλογές έδειξαν ότι κάτι κέρδισε από αυτή την ιστορία».

Σε ερώτηση για το αν το κόμμα είναι ανοιχτό σε πρώην στελέχη απάντησε πως: «Είναι ανοιχτό σε κάθε στέλεχος που δεν έχει προδώσει το κόμμα, με τον τρόπο που έχουν προδώσει πολλά στελέχη την παράταξη, πηγαίνοντας στη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ, για να πάρουν κάποια καρέκλα».

«Αυτό που επιδιώκει τώρα το ΠΑΣΟΚ είναι να ανοίξει ένα μέτωπο στη βάση και να ενώσει δυνάμεις από προοδευτικούς πολίτες, ανεξάρτητα τι ψήφισαν στις εκλογές».

Σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι: «Εμείς παρακολουθούμε με σεβασμό απέναντι σε ένα κόμμα που έχει κυβερνήσει τη χώρα, που ένα μεγάλο της βάσης του είναι προοδευτικοί πολίτες, ένα κόμμα που ψάχνει σήμερα ταυτότητα μέσα στην κρίση του. Είναι δικός του λογαριασμός να λύσει τα προβλήματά του».