Τη Θεσσαλία θα επισκεφθεί για μια ακόμη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την Παρασκευή (8/12).

Την εκ νέου παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλία την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου προανήγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, αυτό προανάγγειλε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα.


Αυγενάκης για επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θεσσαλία:  Είμαστε σε σταθερή βάση στον θεσσαλικό κάμπο


Ειδικότερα μεταξύ άλλων τόνισε: «Η συνεργασία με τον κ. Κουρέτα, νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας συνεχίζεται και γίνεται πιο στενή και πιο αποτελεσματική. Από τον Ιανουάριο, τα αποτελέσματα της συνεργασίας πρέπει γίνουν ορατά. Οι πολίτες της Θεσσαλίας περιμένουν συνεννόηση και αποτελέσματα. Δουλειά, συνεννόηση, κάτι που υπηρετεί τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του, όσο φυσικά και ολόκληρη η κυβέρνηση», επισημαίνοντας ότι αυτό αποδεικνύεται και από την εκ νέου επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Παρασκευή, στη Θεσσαλία.

Και πρόσθεσε: «Είναι βέβαιο ότι τα προβλήματα δεν τελειώνουν. Κλείνουμε πληγές αλλά δημιουργούνται και νέα προβλήματα. Είμαστε σε σταθερή βάση στο θεσσαλικό κάμπο».