Μια προειδοποίηση… και υπενθύμιση έκανε ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος στη Βουλή. Βγαίνουν… οι καλικάντζαροι αυτές τις ημέρες δήλωσε ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος σημειώνοντας ότι πρέπει όλοι να είναι πολύ προσεκτικοί. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως δαιμόνια -«καλικάντζαροι»- και επιτίθενται στον λαό του Θεού.

Ο βουλευτής ζήτησε να παρέμβει στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, για να προειδοποιήσει για ένα «άσχετο θέμα», όπως είπε.

 «Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι» υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

 Νίκος Παπαδόπουλος για ξύλο και καλικάντζαρους

 «Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι' αυτό βγήκε ξέρετε και "το ξύλο της χρονιάς"» είπε ο βουλευτής της «Νίκης», για να συνεχίσει: «Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο», υποστηρίζοντας πως τα απύλωτα στόματα είναι τα ΜΜΕ.