Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, επανέρχεται στην υπόθεση της φερόμενης συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος και Πακιστάν για τον ερχομό 500.000 εργατών στη χώρα μας, ώστε να δουλέψουν στον τομέα των κατασκευών, με μια νέα ανάρτησή του στα social media.

Ειδικότερα, σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει ότι «επανέρχομαι διότι βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό».

«Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ», στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την», προσθέτει στην ανάρτησή του.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Επανέρχομαι διότι εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό.

Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ», στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την.

Δε θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί!

Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του «έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές» - αυτοί που βάφτισαν «λαθραίους» αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε «περάστε κόσμε».

Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση:

6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;

Επανέρχομαι διότι εδώ βλέπουμε τον απόλυτο πολιτικό εμπαιγμό. Δείτε πώς διαψεύδει ο αρμόδιος υπουργός εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης την «Ατζέντα Ισλαμαμπάντ», στην ουσία επιβεβαιώνοντάς την. Δε θα είναι μόνο από το Πακιστάν οι 500.000 μετανάστες που έχει σκοπό να φέρει στη χώρα η ΝΔ. Θα είναι από διάφορες χώρες. Λίγοι από εδώ, λίγοι από εκεί! Τον αριθμό 500.000 δεν τολμάει να τον διαψεύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το κόμμα των push backs, των χαμένων ψυχών της Πύλου, του «έρχονται οι μετανάστες και θα μας πάρουν τις δουλειές» - αυτοί που βάφτισαν «λαθραίους» αυτούς τους ανθρώπους, τώρα λένε «περάστε κόσμε». Με την ηρεμία ότι και εδώ η Αριστερά έχει υπάρξει στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, έχω να κάνω μόνο μία ερώτηση: 6 μήνες μετά τις εκλογές πώς αλήθεια αισθάνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ;

Δημοσιεύτηκε από Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis στις Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023