Σήμερα γίνονται τα «αποκαλυπτήρια» για τις κινήσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για δύο σημαντικά ζητήματα για την καθημερινότητα και τη ζωή των πολιτών, που απασχολούν πολύ τον δημόσιο διάλογο.

Το πρωί μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου θα εξειδικευθούν τα μέτρα κατά της ακρίβειας, το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα που απασχολεί τους πολίτες, αν κρίνουμε και από τα στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων, που δείχνουν το 42% να αναφέρει ως μεγαλύτερο φόβο το να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Tο βράδυ ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην EΡΤ θα ανοίξει τα χαρτιά του για το ζήτημα της νομοθετικής ρύθμισης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με βασικό και ακανθώδες ζήτημα να αναδεικνύεται η τεκνοθεσία.


Big Mouth: «Μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το timing»

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth, «μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το timing που επέλεξε για να ασχοληθεί προσωπικά με το μείζον θέμα της ακρίβειας ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

«Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο επικεφαλής της κυβέρνησης, θέλοντας να ζυγίσει κάπως τα πράγματα, επέλεξε το πρωί να ασχοληθεί με το μείζον, που είναι η ακρίβεια, και το βράδυ με το έλασσον, που είναι ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών», σχολιάζει η στήλη Big Mouth.

Και συνεχίζει: «Η όλη εξέλιξη δεν μπορεί παρά να μου φαντάζει ως απολύτως λογική, αφού εδώ που τα λέμε, το δεύτερο θέμα δεν απασχολεί και το σύνολο δα της ελληνικής κοινωνίας».

Διαβάστε αναλυτικά στη στήλη Big Mouth