«Το έργο ανάπλασης του λόφου του Στρέφη είναι αποτυχημένο», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» με την Νίκη Λυμπεράκη ο αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας και δημοσίων κοινοχρήστων χώρων του δήμου Αθηναίων, Θωμάς Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στην κόντρα γύρω από την ανάπλαση του λόφου του Στρέφη, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε το έργο αποτυχημένο και κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή για την έλλειψη διαβούλευσης και κακή οργάνωση.

Αναφορικά με την κόντρα γύρω από την ανάπλαση του λόφου του Στρέφη

Θ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είναι το δεύτερο αποτυχημένο έργο της δημαρχίας Μπακογιάννη. Το πρώτο ήταν η Πανεπιστημίου, το δεύτερο είναι αυτό. Αυτή τη στιγμή αντιπολιτεύεται ο κ. Μπακογιάννης τον εαυτό του γιατί χωρίς διαβούλευση πήγε σε ένα τέτοιο έργο. Μέσα σε δύο χρόνια που από το 2021 πάρθηκε η απόφαση για την αναμόρφωση του λόφου του Στρέφη δεν έχει γίνει ουσιαστικά ποιοτικά τίποτα. Αναγκαστικά από την χωρίς διαβούλευση διαδικασία και κάποιων λάθος έργων που πήγαν να γίνουν εκεί το ΣτΕ σταμάτησε τις εργασίες. Χαλαστήκανε 630 χιλιάδες ευρώ από το 1 εκατομμύριο.

Θ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο χώρος είναι με μπάζα σήμερα δηλαδή είναι μια ιστορία παρατημένη. Είναι κακό δηλαδή να λέμε ότι η νέα δημοτική αρχή το κάνει αυτό όταν αυτό το θέμα είναι ευθύνη κεντρικά για δύο χρόνια της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Θ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο δήμος αναγκαστικά θα κάνει έναν πλήρη σχεδιασμό του χώρου για το τι πρέπει να γίνει και όχι έναν τμηματικό και σε διαβούλευση πάντοτε με τους κατοίκους.