Νέο επεισόδιο στην κόντρα ανάμεσα στη Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη και του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας, Γιάννη Ραγκούση, μια κόντρα που ξεκινά από παλιά, όταν η κα Κασιμάτη εξελέγη βουλευτής, ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος ήταν υποψήφιος στην ίδια περιφέρεια, δεν τα κατάφερε. 

Ο Γιάννης Ραγκούσης ζήτησε να μάθει την Τρίτη στην Πολιτική Γραμματεία από τον Στέφανο Κασσελάκη τι προτίθεται να πράξει με όσους δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι θα έχουν κυρώσεις και η Νίνα Κασιμάτη, θεωρώντας ότι ο Γ. Ραγκούσης «φωτογράφισε» εκείνη, έκανε μια ανάρτηση-φωτιά, γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως «αν εκλεγεί ποτέ Βουλευτής, θα τον ειδοποιήσουμε», ενώ καταλόγισε στον κ. Ραγκούση πως «πυροδοτεί συστηματικά την εσωστρέφεια στο κόμμα».

Η Νίνα Κασιμάτη δεν υπερψήφισε τελικά το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αν και ψήφισε μια σειρά άρθρων του, γεγονός που έκανε τον Γιάννη Ραγκούση να επανέλθει, κατηγορώντας την ότι του επιτέθηκε χυδαία και πως τον «χωρίζει ηθική και αξιακή άβυσσος από τους θηλυκούς Βορίδηδες».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή της το απόγευμα της Παρασκευής (16/2) φούντωσε και πάλι την κόντρα, κατηγορώντας τον Γ. Ραγκούση ως «Ηρόστρατο», που έβαλε φωτιά στο ιστορικό ΠΑΣΟΚ και καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για μια υπουργική καρέκλα.

Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη


«Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης. Όταν εμείς εγκαταλείπαμε τις θέσεις μας για να χτίσουμε τα μεγάλα κοινωνικά μέτωπα, αυτός καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες».

Δεν θα μπω σε συζήτηση με τους Ηρόστρατους της Δημοκρατικής Παράταξης. Όταν εμείς εγκαταλείπαμε τις θέσεις μας για να...

Δημοσιεύτηκε από Νίνα Γ. Κασιμάτη στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024