«Όταν επιμένεις, το πετυχαίνεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας»: Με τη φράση αυτή συνόδευσε την ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Στέφανος Κασσελάκης, στην οποία γνωστοποιεί την επιστολή που έλαβε από την διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, Νίκη Χατζηχαλεπλή, με την οποία αναφέρει πως τα 8 κλιματιστικά που είχε δωρίσει πλέον λειτουργούν με ασφάλεια.

Κασσελάκης: Η καταγγελία πως τα κλιματιστικά έμεναν 4 μήνες στις κούτες τους


Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε επισκεφθεί το ΕΕΕΚ Καλλιθέας στα τέλη Σεπτεμβρίου. Εκεί, όπως είχε αναφέρει, είχε ενημερωθεί για τα προβλήματα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά του Εργαστηρίου, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποφασίζει τη δωρεά των 8 κλιματιστικών, τα οποία όπως ανέφερε προ μερικών εβδομάδων, παρέμεναν «στις κούτες τους» 4 μήνες μετά τη δωρεά, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους.

«Στις 27/9 επισκέφθηκα το ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας. Οι υπεύθυνοι μου μίλησαν για το πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι ίδιοι τον χειμώνα. Στις 5/10 κάναμε μία μικρή δωρεά οκτώ κλιματιστικών, όπως υπαγορεύει η συνείδησή μας. Χθες επισκέφτηκα απροειδοποίητα το ΕΕΕΕΚ. Τα κλιματιστικά είναι στις κούτες τους. Τέσσερις μήνες μετά. Κάνω έκκληση σε αυτή την ανάλγητη κυβέρνηση. Μη θεωρείτε ότι θα μου δώσετε "πόντους". Θεωρήστε ότι τη δωρεά έκανε κάποιος από τους ολιγάρχες που χρηματοδοτεί την προπαγάνδα σας. Μόνο τοποθετήστε τα air condition ΤΩΡΑ. Τα παιδιά κρυώνουν και φτάσαμε στον Φεβρουάριο. Λίγη ανθρωπιά, έστω και αργά», είχε αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.