Με ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, «απάντησε» στην ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία έδινε διευκρινίσεις για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που αφορά στις παραλίες.

*Διαβάστε εδώ: Μητσοτάκης στο TikTok: Πολύ πιο ελεύθερες οι παραλίες μας με τον νέο νόμο

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο νέος νόμος, εκτός των άλλων, διασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες για όλους τους πολίτες και προβλέπει αυστηρότερα πρόστιμα για όσους παραβιάζουν τον νόμο και καταπατούν τις παραλίες.

Επίσης, απαντώντας στα διάφορα fake news, ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι το νομοσχέδιο δεν ρυθμίζει πολεοδομικά ζητήματα, αφού είναι του Υπουργείου Οικονομικών.

«Άρα δεν επηρεάζει καμία διάταξη που αφορά τους όρους δόμησης. Εκεί που δεν επιτρεπόταν δεν θα επιτρέπεται και τώρα η δόμηση», είπε χαρακτηριστικά.


Στέφανος Κασσελάκης: Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο TikTok

Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του TikTok, ανέφερε: «Μη μασάτε με τα ψέματα του πρωθυπουργού (και) στο TikTok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές».

@skasselakis Μη μασάτε με τα ψέματα του Πρωθυπουργού (και) στο tiktok. Και να θυμάστε: Όχι fake news, Όχι Μητσοτάκη, σε θάλασσες και ακτές. #fyp #fypgreece ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis