Eιδική μνεία στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Κοντονής στην «Απογευματινή της Κυριακής» και ιδιαίτερα στα όσα αποκάλυψε για την υπόθεση της Novartis έκανε σήμερα (ΣΚΑΙ) ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κουνάει το δάχτυλο στην κυβέρνηση για θεσμικά ζητήματα, όταν ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης έχει μιλήσει για παρασύστημα που υπήρχε στο Μέγαρο Μαξίμου και το οποίο λειτουργούσε υπό την αιγίδα του κ. Τσίπρα. Ο Σταύρος Κοντονής με αφορμή το mea culpa του κ. Τσίπρα για την Νοvartis σημείωσε ότι «δεν μπορεί να παριστάνει την αθώα περιστερά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czrop4it7hhl)
Υπενθυμίζεται, άλλωστε, πως από την Κυριακή το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης είχε επικαλεστεί με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε τη συνέντευξη του κ. Κοντονή στην «Απογευματινή», ζητώντας επίσημες εξηγήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εξίσου σκληρός ήταν στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κοντονής με τον πρώην υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλο, για τον οποίο λέει ότι είχε επισκεφτεί αντιθεσμικά την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπως επίσης και για τον πρώην υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, τον οποίο κατηγορεί ότι γνώριζε τα ονόματα των προστατευόμενων μαρτύρων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czrore73orpl)