Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι στις προσεχείς ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης.

24-04-05_0001__dpc4005__1_

Το βιογραφικό του Γιώργου Μουρούτη

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό του Γιώργου Μουρούτη:

Ο Γιώργος Μουρούτης είναι εκδότης και δημοσιογράφος. Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama.

Διαβάστε ακόμα: Δημοσκόπηση MRB: Σταθερά μεγάλη η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Παγιώνεται στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

Έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν.Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου Οι φίλοι του Αγίου Όρους.