Με ένα χιουμοριστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου προσπαθεί να εξηγήσει τη διαδικασία με την οποία οι φίλαθλοι θα κλείνουν ψηφιακά εισιτήριο, μέσω του Gov.gr Wallet και θα μπαίνουν στα γήπεδα, στο εξής.

«Οι φίλαθλοι από σήμερα μπαίνουμε στο γήπεδο με ασφάλεια, με το εισιτήριό μας στο Gov.gr Wallet. Αρκεί βέβαια να έχει αγώνα…!» αναφέρει η λεζάντα του βίντεο που πόσταρε -και πρωταγωνιστεί- ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαστεργίου

Υπενθυμίζεται ότι από την Τρίτη 9 Απριλίου τίθεται σε ισχύ η ψηφιακή εισόδος στα γήπεδα και η ταυτοποίηση μέσω του Gov.gr Wallet, όπως ανακοίνωσαν τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Παπαστεργίου: Περίπου 10.000 φίλαθλοι πέρασαν τα εισιτήρια διαρκείας τους στο Gov.gr.wallet - Θα υπάρχει ειδική μέριμνα για τα άτομα άνω των 67 ετών

Από την εξέδρα ενός γηπέδου, ο κ. Παπαστεργίου εξηγεί με απλό τρόπο τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθούν -πλέον- οι πολίτες, για παρακολουθούν αγώνες της Super League 1, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο τέλος του βίντεο υπογραμμίζεται πως -για λόγους προσαρμογής των φιλάθλων- έως τος 15 Μαΐου ισχύει υβριδικό σύστημα εισόδου στα γήπεδα, με ψηφιακό εισιτήριο στο Gov.gr Wallet αλλά και με συμβατικό εισιτήριο, ώστε οι φίλαθλοι και οι Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες να έχουν τον απαραίτητο χρόνο προσαρμογής στη νέα διαδικασία και να προετοιμαστούν καταλλήλως.