Για την απόφασή της να συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου μίλησε η πρώην Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, αναφέροντας ότι ο τομέας που θα ήθελε να προσφέρει είναι η παιδεία, η σωστή διακυβέρνηση, αλλά και το περιβάλλον.

Παράλληλα η Σοφία Μπεκατώρου, μιλώντας στο Live News, υπογράμμισε ότι συντάσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς «ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο».

Συγκεκριμένα, η πρώην Ολυμπιονίκης δήλωσε ότι «παρακολουθώ την επικαιρότητα τα τελευταία τρία χρόνια πολύ. Συντάσσομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον απλούστατο λόγο ότι ενδιαφέρεται να ακούσει κάτι καινούργιο. Ενδιαφέρεται να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που να μας χωράει όλους. Ψήφισα τον ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, αν και προέρχομαι από μια δεξιά οικογένεια».

Σοφία Μπεκατώρου: Είμαι έτοιμη να πάρω θέση

Η ίδια τόνισε: «Είμαι έτοιμη να πάρω θέση, ο ένας περιμένει τον άλλο και κανείς δεν κάνει τίποτα. Διαπίστωσα ότι αν τώρα δεν κάνουμε κάτι, θα δούμε και πολύ χειρότερα».

Για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είπε πως «φαίνεται ότι έχει αυτό το "κάτι"», αλλά τόνισε παράλληλα ότι δεν φθάνει μόνο αυτό το «κάτι» και πρόσθεσε πως «δεν δηλώνει εκείνος ότι φθάνει μόνο ο εαυτός του».

Καταλήγοντας υπογράμμισε ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών «είναι σαν να δίνουμε τα κλειδιά του σπιτιού μας σε κάποιον».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0gjcqmoxbcx)